72% от дамите обличат новата си рокля само веднъж

18307
72% от дамите обличат новата си рокля само веднъж

Декември е пълен с празници, а из главите на повечето представителки на нежния пол вече се вихрят сложни схеми за облекло, грим и прическа в празничната нощ. Особено важен, разбира се, е предизвикателният външен вид за Нова година.

Оказва се, че 72 на сто от жените признават, че когато купят нещо ново, го обличат само веднъж. Една трета от анкетираните смятат, че е по-добре да не отидат на коледно парти, ако нямат нещо ново в гардероба.

Основната причина са социалните мрежи и мнението на жените, че е "недопустимо" да бъдат видени на снимки във Фейсбук с една и съща рокля на две различни празнични тържества. 40% от жените споделят, че колкото повече "харесва ми" съберат за тоалета си в мрежата, толкова по-голямо е новогодишното им настроение.

Има и момичета, които не могат да си позволят нова рокля на всяко събиране с приятели или роднини, но винаги избират различни аксесоари, за да избегнат неловка ситуация, предаде БГНЕС.

Според експерти виновно е влиянието на интернет върху младите момичета, които искат да изглеждат точно като знаменитости на червения килим. Специалистите съветват да подчертаете своята индивидуалност и вкус, отколкото да следвате най-новите тенденции.

Отново разследват Долче и Габана за укриване на 400 млн. евро

Следващата поява на Доменико Долче и Стефано Габана в италианската модна столица няма да е толкова блестяща, тъй като съдебната зала не...

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com