8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си

4089
8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Ако ви е омръзнало от традиционните интимни отношение в поза мисионерска на тъмно в спалнята, значи сте в тази фаза от живота си, в която сте готови за секс приключения. Разнообразието е секса е сигурен похват за създаването на дълготрайни и вълнуващи отношения с вашата половинка.

В тази статия сме събрали най-вълнуващите места, на които поне веднъж в живота си човек трябва да прави секс и ви гарантираме, че тръпката е уникална и запомняща се.

1. В самолет

Да, забранено е, но нима забраненото не е най-сладко? Представете си, че пътувате с нощен полет, пътниците спят, персонала също (без пилота, разбира се!). Защо пък не пробвате в тоалетната на самолета? Адреналинът от преживяването се засилва при мисълта, че някой може да ви е разбрал. Добра идея, нали? Стискаме ви палци само и партньорът ви да е навит!

2. На хотел

Не, не е банално. Изненадайте половинката с подходяща покана по пощата, в която сте написали деня, часа и мястото и по желание загатнете за това, което смятате да направите след като той или тя влязат в стаята. Очакването за тази среща ще е вдигнало адреналина предварително. Приятно изкарване!

Защо трябва да правите повече секс с партньора си?

3. В банята

Банята е подходяща място за секс преживявания, независимо дали има вана, джакузи или обикновен душ, за който дамата може да се хване. Влезте неочаквано при любимия и воала! 

4. В колата

Защо не? Сигурни сме, че повече от вас са пробвали това преди да отлетят от бащиния дом, но това не пречи секса в кола да си остава вълнуващ на всяка възраст. Ако вие и партньорът ви често излизате на разходка с колата, опитайте да го изненадате. Вие знаете как най-добре да го направите!

5. На вила в планината

Освен че са идеални за почивка на тишина и далеч от градския шум, вилите в планината са страхотно място за секс. Бъдете сигурни, че наоколо няма кой да ви чуе и види и се развихрете спокойно.

Защо жените обичат да се гушкат след секс?

6. На плажа

Интересно място за любителите на опасностите. Наоколо е пълно с всякакви хора, но ако сте достатъчно изобретателни, именно това е най-готиното. През нощта или през деня, изборът оставаме на вас.

7. Пред камината

Навън е зима, улиците са побелели от дебела снежна покривка и не се чува нищо друго освен страховити виелици. Вие си пиете по чаша вино на рогозка пред камината, а естественото продължение на нещата го знаете какво е. Не случайно е доказано, че зимата се зачеват повече бебета.

8. Пред огледалото

Не е нужно да инсталирате такова над спалнята си. Всякакво огледало ще свърши работа. Дори това на портмантото в коридора, докато любимият човек се подготвя за излизане пред него. Важен е елемента на изненадата, а и какво толкова може да е спешното, че да не закъснеете малко!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com