8 невероятно красиви плаващи хотели

13411
8 невероятно красиви плаващи хотели
Снимка: https://www.facebook.com/BelgradeFloatingHostel/

Престой в хотел над водата? Представете си това: Отделяте се в частното си кътче в екзотична дестинация, като звукът и движението на приливите и отливите ви карат да поспите. Това не е някаква излишна фантазия или началото на любимата ви медитация, а по-скоро реалността на плаващите хотели по света. Ако искате наистина да се докоснете до този плаващ рай ето осем опции за утоляване на жаждата ви за мирно и идеално бягство и прекрасна гледка.

АРКАБАРКА В БЕЛГРАД, СЪРБИЯ

Намира се в популярния „Парк на приятелството“ по поречието на река Дунав. Този бюджетен хотел печели точки за своето гостоприемство, живописно обкръжение и удобно местоположение. Музеят на съвременното изкуство е зад ъгъла и можете да стигнете пеша до центъра на града само за 20 минути. Предлагат се както обществени, така и частни стаи. Освен това, велосипедите, Wi-Fi и закуската са безплатни.

Цена: От $18 на вечер

ГУНТУ, ЯПОНИЯ

Три думи: Елегантен, изтънчен и спокоен. Този луксозен хотел в SetoInlandSea се отличава със своята спокойна атмосфера и автентични удобства - от традиционните чайни церемонии и разкрасяващите спа процедури до курортните сезонни менюта, допълнени от безупречно обслужване и изискана естетика. Каюти с изглед към океана, прозорци от пода до тавана, дълбоки вани и частни тераси.

Цена: От $ 2,700 на вечер

4 причини да посетите Финландия

Ако се чудите къде да бъде следващото ви пътуване, искате да се отправите към някое екзотично място, което предлага забавление, но в съ...

4-те речни плаващи лодки в ХОНКОНГ, Китай

Разположен в Татаи, между планините Краван и Кардамом, това устойчиво светилище пуска корени на морското дъно. Плаващите палатки, разположени сред несравнимата природна красота на Хон Конг, са предпочитани за проучвания на тихата река, буйните гори и величествени върхове. Разходете се сами или се включете в организирана еко-екскурзия, като например тренировка в джунглата.

Цена: От $ 183 на нощ

ПАРИЖ СЕЙН В ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ

Париж е отвъд упреците, когато става дума за тенденции и тази бутикова концепция се издига от водата с чистата си инстанция. По-специално, моден бар и басейн (да, има надуваеми златни лебеди), които примамват постоянен поток от VIP обществото. Единственото нещо, което е по-приятно - смесица от международни дегустатори и местни жители, които се забавляват заедно.

5 европейски града, които можете да обиколите само за 3 дни

Толкова голяма Европа, толкова малко време. Противно на това, което може да си помислите, нямате нужда от шест седмици отпуск, за да се...

Цена: От $ 170 на вечер

ТЮОР, ШВЕЦИЯ

Хайде на борда на тази лодка- хотел в Tюор. Разположен на пристанище със скандинавска чувствителност, енергията е спокойна и романтична. Стаите се отличават със свежа цветна палитра и модерен интериор – някои дори имат морски подвижни стълби. Искате ли да впечатлите вашата половинка? Пролетна почивка в апартамента с прекрасен изглед. Също така по маршрута ще се насладите на шведски деликатеси, като нарязана херинга в ресторанта и ще се поизпотите в сауната.

Цена: От $ 246 на вечер

ЛОНДОН, ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО

3-те европейски града, които спокойно можете да посетите с децата си

Кълдаръмените улички, надписите „Не пипай” в музеите и новата кухня, която не винаги знаем какво точно представлява, може д...

Търсите ли уникалномясто за престой в Лондон? Помислете за това плаващо място намиращо се на канала РЕДЖЕНТ. Този дизайнерски апартамент предлага спалня с кралски размери, просторна всекидневна / трапезария, напълно оборудвана кухня, баня с душ кабина и самостоятелна покривна тераса, перфектна за кафе сутрин. И споменахме ли, че бирата и виното са включени в „кошницата за добре дошли“?

Цена: От $ 335 на вечер

Река Квай - курорт в КАНЧАНАБУРИ,Тайланд

8 магически острова в Европа, за които повечето туристи не знаят

Флоренция и Париж са красиви, ясно е, няма друго мнение по въпроса. Ако мечтаете за романтично европейско бягство, което не включва хил...

Основано през 1976 г., това място е идеално за истинска почивка извън мрежата (без електричество или интернет), което предлага на претоварените посетители възможност да се върнат към основните си действия. Без разсейването на технологиите, ще имате достатъчно време, за да се насладите на обикновените удоволствия, като например да се излежавате на хамаци, изработени от занаятчии и да се печете на бамбуковия кей.

Цена: От $ 65 на вечер

ВИЛА ПРЕСАК, ФРАНЦИЯ

Това място включва над 20 дървени вили в тихо, спокойно езеро в защитена зона. Достъпно с лодка или мост, всяка уютна кабина разполага с обзаведена палуба и директен достъп до вода. Не е изненадващо, че риболовът и плуването са предпочитани. Гостите могат да се насладят на много дейности и на сушата. Помислете: пешеходен туризъм, колоездене и барбекю, добре звучи нали?

Цена: От $ 106 на вечер

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com