8 трика за НЕЗАБРАВИМАТА целувка, според мъжете

32578
8 трика за НЕЗАБРАВИМАТА целувка, според мъжете
Снимка: iStock/Guliver

След перфектния външен вид, идва време за второто добро впечатление - пленяване с устни. Според силния пол, целувката може да разкрие много за истинската същност на жената. Това е най-вълнуващото и най-интимното действие, което може да събере и привлече двама души.

Вижте кои са най-важните критерии за перфектната целувка според мъжете. Приемете ги като съвет от експертите и се пригответе да завладеете съзнанието му.


1. Изчакайте той да поеме инициативата. Мъжете из целия свят твърдят, че обичат жените да поемат контрола и да правят първата стъпка. Но когато става дума за целувките, повечето от тях признават, че предпочитат нещата да стават по традиционния начин.


2. Дръжте очите си затворени. Или всичко описано с няколко думи: Ако целувката си заслужава, очите определено трябва да бъдат затворени.


3. Отдръпнете се, отворете очи и кажете: Ах! Коментарът за случилото се в едно просто, но важно възклицание Ах. И двамата сте доволни от целувката, а той е убеден, че наистина ти е харесало.


4. Целувайте и с ръцете си. Всеки опитен мъж признава, че харесва, когато жената хваща главата му с ръце и започва да мина с пръсти през косата му. Изживяването и интимността се засилват, а желанието се превръща в нетърпение за следващата стъпка.


5. Бъдете малко по-ексцентрични. Не всеки си пада по това, но доста мъже обичат да усещат ръцете ви по тялото си. Ръцете, гърба, главата или други зони, с които не бива да рискувате твърде рано. Първо преценете с какъв мъж си имате работа, след това изберете кои зони да докосвате.


6. Винаги използвайте червило или балсам за устни. Прави устните да изглеждат много по-привлекателни и насочва мъжкия поглед към тях. Балсамът ги умекотява и ги прави по-меки на допир.


7. Предизвиквайте желанието му през цялото време. Целувката не е просто докосване, а и сливане на две души. Трябва да бъде не само физическо, но и психическо изживяване. За това подгответе човека до вас, предизвикайте интереса му, за да бъде още по-вълнуващо.


8. Не мислете, а просто действайте. Перфектната целувка не може да бъде планирана, така че не го мислете. Най-случайните моменти се превръщат в най-незабравимите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com