8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част II)

3278
8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част II)
Снимка: https://www.pexels.com/

Отдавна ли, искаш да предложиш брак на любимата си жена? Или може би си уморен от упреци от страст, която изисква сигурност? Във всеки случай сватбата е решаваща стъпка, за която трябва да си подготвен предварително.

Продължение:

Въпрос 5. Каква е нейната среда, доколко тя я засяга?

Когато правите предложение за момиче, вие влизате във връзка не само с нея, но и с най-близкия й кръг - роднини, приятели… всички мисли в главата ѝ. Разбира се, искате да принадлежи само на вас и да не излиза излишно от къщата. Но ние сме социални създания, което означава, че в живота ни ще има и други взаимоотношения, невинаги с добро качество. Оценете нейните приятели, родители, колеги. Доколко всички те влияят на нейното самочувствие, поведение, поглед върху живота? Лесно ли, следва тяхното ръководство, зависи ли от мнението на някой друг? И накрая, вие сами ли сте авторитет? Такива неща не бива да се пренебрегват.

Въпрос 6. Има ли момичето лоши навици, можете ли да се примирите с тях?

Ако нещо ви дразни в поведението й, по-добре се погрижете за това предварително. Може да не ви хареса връзката й с парите, нейната замаяност, истерия, навикът й да ви измъчва с ревност и контрол. Уви, това е трудно да се превъзпита, защото характерът вече е формиран. Или приемате приятелката си с всички недостатъци, като си спомняте, че вие ​​самите сте несъвършени, или не сте съгласни. Помислете, можете ли да я приемете цялата, колко близо до вас е нейният начин на говорене, навици в ежедневие? Дори най-глупавите дребни неща могат да затруднят нещата и да формират трайно отхвърляне, през годините.

Въпрос 7. Как тя се отнася към проблемите, лесно ли е да се споразумеете с нея?

8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част I)

Без значение колко сте добри, страстта обикновено се разпада и на какво тогава ще се основават отношенията ви? Помислете, дали момичето...

Животът е труден и непредсказуем, всичко може да се случи. Проблеми в работата, с финанси, здраве, психика. Помислете как ще разрешите това? Готови ли сте да се задълбочите в подобни трудности, да потърсите общ език? Можете ли сами да разчитате на подкрепа от нея? Тя жертва ли е, негро или войн за живот? Колко задълбочен проблем може да разлюти приятелката ви - счупен нокът или нещо по-сериозно? Оценете съвместимостта му с вашите нагласи в живота, способността да ви се доверява, да работите в екип и да правите компромиси. Това е важно умение, без което не може да живеете щастливо до края на живота си.

Въпрос 8. Какво е ежедневието й?

Влюбвайки се, всеки от нас иска да изглежда по-добър, отколкото е, за да направи добро впечатление. Ето защо първите месеци на влюбване, ние даваме всичко от себе си - даваме подаръци, обличаме се красиво, подкрепяме романтиката по всякакъв възможен начин.

Проблемът е, че 90% от реалните връзки се състоят от ежедневието и ежедневните изпитания - работа, почистване, кухня, гледане на сериали. Познавате ли приятелката си в ежедневието? Не на готини партита, не на почивка, а в непринудена обстановка. Как прекарва времето си, какво е нейното хоби, как всичко ви отговаря? Може би в ежедневието тя е различен човек. Готови ли, сте за подобни изненади или това драстично влияе на съвместимостта ви?

Ако искате да получите реална картина на бъдещето, не крийте важна информация за себе си, бъдете възможно най-отворени. Или ще се чувствате добре, или ще се заблудите. Бъдете честни: какво очаквате от брака, пред какво можете да си затворите очите и без какво не може да си представите живота си? Това не е прагматичен, а реалистичен подход към любовта. Или можете да бъдете заедно, или не. И отговорът, мислим, вече знаете ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com