9 признака, че не трябва да слагате край на връзката

2528
9 признака, че не трябва да слагате край на връзката
Снимка: iStock

Бури и разногласия има във всяка вързка, които много често водят до проблеми в отношенията между двама души и евентуално до раздяла.  Това е така, защото много от нас смятат, че е по-лесно да си тъгнат, отколкото да останат и да се опитат да изгладят проблемите си. Но задавали ли сте си въпроса, дали тези малки недоразумения са причина да си съберете багажа и да се махнете и опиталили ли сте се да направите всичко възможно, да не се стига до това? А знаете ли, че има  9 признака, за това, че не трябва да слагате край на връзката си и кои са те?

1.По-успешни ще бъдете и ще постигате по-лесно мечтите си, ако имате до себе си човек, който да ви подкрепя в начинанията ви. Факта, че вашият партньор би бил до вас, ако напуснете работа и решите за създадете свой бизнес, е показателен, че ви очаква голямо бъдеще заедно.

5 знака на Зодиака, които предпочитат старите връзки пред новите

Започването на нова романтична връзка означава да излезете от зоната си на комфорт. Много хора спокойно възприемат това, не се противоп...

2.Факта, че изграждате нещо заедно, като създаването на семейство или купуването на къща е показателен, че не трябва да слагате край на връзката си. Напротив, продължете напред и довършете започнатото.

3.Ако се радвате и вдъхновявате, когато партньора ви е около вас и се допълвате взаимно и ако той е музата в живота ви, заради която сте се превърнали в по-добрата своя версия това е признак, че трябва да останете заедно.

4.Ако харесвате човека, в който сте се превърнали, заради връзката си с вашия партньор, ако израствате и съзрявате като личност, то не бива да я загърбвате, заради дребни недуразумения или спорове.

5.Страничните проблеми и несъгласия, относно външни фактори, финансови проблеми, натиск, от страна на външни хора и роднини, не са причина и нямат отношение за отношенията между вас.

Тези 2 зодии имат НАЙ-малък шанс за успешна ВРЪЗКА

Има хора, които още от пръв поглед разбират, че са се открили и човекът отсреща е тяхната сродна душа. Има обаче и такива, при които не...

6.Единството е нещо много важно в една връзка. То се гради на взаимни компромиси и приспособимостта на всеки от вас към общите ви нужди. Присъства ли то във връзката ви, то вие имате нещо, което много други двойки нямат.

7.Химията помежду ви и идеалния сексуален живот, който имате, умаловажават факта, че от време на време се карате и имате разногласия. Факта, че партньорът ви  ви кара да се чувствате страхотно, трябва да ви накара да поддържате нещата с взаимни усилия.

8.Ако добрите спомени, надделяват над лошите, колкото и трудни моменти да сте имали, то вашата връзка е стабилна. Ако извличате само поука от възходите и паденията в живота си, това значи, че вашата връзка е безценна.

9.Aко и в най-трудните за вас моменти търсите присъствието на другия и физически и емоционално жадувате да сте заедно, то със сигурност трябва да останете заедно.

Проблемът, който може да разруши всяка връзка

Да имаш връзка, е сладко, особено с правилния човек. За съжаление самият живот идва с много неблагоприятни моменти в нашето общуване. П...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com