Ако един мъж прави тези 6 неща, значи е лудо влюбен

22293
Ако един мъж прави тези 6 неща, значи е лудо влюбен
Снимка: Istock/Guliver

Любовта при мъжете се проявява по доста по-различни начини, отколкото при жените. Затова на жените често им е трудно да разберат дали един мъж е лудо влюбен в тях или не. Днес ще ви подскажем кои са знаците, които разкриват, че един мъж е наистина влюбен във вас.

1. Винаги идва навреме – много мъже не си правят труда да идват на секундата, когато имат среща. Обаче, ако един мъж е лудо влюбен, той често идва дори по-рано от уговорения час, така че да не кара жената, която харесва, да го чака. Така проявява кавалерство, с което иска допълнително да впечатли човека отсреща.

5 зодии най-надеждни мъже

Любовта във  връзката е най-важното нещо. Но колко дълго ще е жива тя, зависи много от чертите на характера на вас и вашия партньо...

2. Звъни или пише често – много мъже смятат, че не бива да са първи, когато търсят жената, която харесват. Това обаче са детски игрички и ако един мъж наистина се интересува от теб, ще ти звънне, за да те попита как си, независимо от това дали последния път отново не е бил този, който те е потърсил първи.

3. Грижи се за теб – не само на думи, но и на дела. Идва да те взима от вкъщи, изпраща те до вратата, дава ти якето си, когато е студено. Всички тези малки жестове са много показателни за това, че мъжът до теб мисли за теб и наистина го е грижа как се чувстваш и дали си добре.

4. Запознава те с приятелите си – когато един мъж има сериозни намерения към една жена, за него е истинско удоволствие да запознае приятелите си с жената, в която е влюбен. Ако обаче изобщо не познавате приятелите му и сте виждали някои само на случайни срещи из града, значи трябва да се замислите дали този мъж наистина има чувства към вас.

5. Прави ти изненади – идва късно вечер, само за да те види или пък ти подарява малки подаръчета, които си си харесала на някоя витрина. Каквито и малки изненади да прави, трябва да знаеш, че те са били мислени дълго време и няма нищо случайно.

9 неща, които мъжете очакват от жените

Всеки мъж има различна представа за това каква половинка иска в живота си. Обаче има няколко неща, които са валидни са всички мъже и ня...

6. Държи на думата си – най-важното, което винаги трябва да прави всеки един мъж, е да прави това, което казва. Много мъже умеят да говорят красиво, но когато се стигне до действия, никакви ги няма. Ако твоят мъж винаги държи на обещанията си, значи няма от какво да се притесняваш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com