Ако сте от нисичките жени - какви дрехи задължително да носите!

24763
Ако сте от нисичките жени - какви дрехи задължително да носите!
Снимка: iStock

За да се помогне на по-ниските жени, които се съмняват как да открият своя най-добър имидж, ето няколко интересни съвета, които може да се окажат ценни за тях.

Днес модата се грижи за всички стилове и всяка жена трябва да адаптира нейните тенденции по свой начин. Ако сте от по-нисичките дами – дефинирани с гальовните и ласкави определения „миньончета“, знайте, че има цял комплекс от тайни за подобряване на изгледа на фигурата ви.

Ето част от нужната информация, за да разберете повече за това как да се обличате без грешки. Освен дрехите, нисичките дами разполагат с различни аксесоари, които може да окажат ценна помощ. Тази информация е много ценна, за да имат необходимите знания, когато оформят своя външен вид. Той трябва да е благоприятен за техния ръст. Някои елементи в облеклото допринасят за целта, а други вредят.

Много аспекти трябва да се вземат предвид при съставянето на хармонична модна визия. Освен красотата и комфорта на облеклото, важно е винаги да се съобразявате с вашия тип тяло, чийто облик може да се подобри с правилния избор. В такъв случай има няколко комбинации от тоалети за ниски дами, които може да дадат добър резултат!

Първо: обувките!

Моделът обувки, който изберете да композирате визията си, може да ви помогне или да ви попречи. Затворените обувки, които прикриват цялото стъпало, например, са избор, който не е в полза на необходимия ви издължен ефект. Така че предпочитайте по-отворените модели. Що се отнася до ботушите: ако са до средата на глезена, те нарушават всяка възможност за визуално удължаване на краката. Предпочитайте ботуши с височина под или над глезена, никога по средата. Изберете модели „нюд“ за обувките, в синхрон с цвета на вашата кожа, тъй като те помагат да създадете илюзия за издължаване на краката във визии с поли и рокли.

5 пролетни модни тенденции за април и май, с които ще сте оригинални

Избягвайте панталоните от по-къси модели и дайте предпочитание на тесните. Друг позитивен вариант е с по-издължена кройка – те вървят чудесно с токчета. За визуално удължаване на силуета помага и панталон с висока талия.

Полите и роклите също изискват по-особено внимание. Ако изберете средна дължина, „миди“-модел, предпочитайте този, който е над линията на коляното. В случай, че повече ви харесва дълга пола, тя трябва наистина да е дълга - до върха на пръстите на краката, а не просто до глезена. И не забравяйте да внимавате с обувките!

Цветовете също влияят върху всеки тип жена. За по-ниските жени съветът е да заложат на едноцветни визии, тъй като те създават впечатление за непрекъснатост, а не разделят тялото наполовина, като по този начин го скъсяват още повече. Тъмните или неутралните цветове са идеални варианти.

Елементите с вертикални райета – панталони, поли, рокли, блузи или блейзери, също спомагат за създаването на илюзията за по-тънък, издължен силует.

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате

За да създадете впечатление за по-издължени крака във визията си, заложете на по-силно вталяване. Това се постига лесно с помощта на колани.

В допълнение към създаването на свободна и разголена лятна композиция (тя също ще подчертае формите на тялото ви), не се страхувайте от блузи, жакети и сака, които са по-стегнати и с дължина над талията.

Най-важното от всичко: чувствайте се комфортно с избрания от вас външен вид, не изоставяйте своята индивидуалност и стил. И ако сте доволни от избора, значи не сте сгрешили, напротив!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com