Ако сте сред тези зодии, задължително си купете лотариен билет

71723
Ако сте сред тези зодии, задължително си купете лотариен билет
Снимка: Getty Images/Guliver

Все още мнозина хора търсят причините за липсата си на късмет във външни обстоятелства, но астролози смятат, че върху успеха влияе и зодиакалният знак, под който човек е роден.

Например на някои хора им върви необяснимо при изтегляне на билетче за изпит, при разиграване на томболи или лотарии – тоест във всички сфери, където подобен късмет може да се припише само на благосклонността на Съдбата.

Кои са щастливците сред зодиакалните знаци?

Тези ЗОДИИ лъжат най-много. ПАЗЕТЕ се от тях!

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак на подсъзнателно ниво чувстват къде ги чака печалба и успех. Те са от онзи тип хора, които могат случайно да намерят 100 лева в джоба на зимното палто или да получат в подарък ваучер за почивка в чужбина. В игрите, чийто изход се определя от „случайни“ фактори, е по-добре да си нямате работа със Скорпиони. Но определено си струва да ги вземете със себе си, когато си купувате лотариен билет или пускате тото.

Водолей

Водолеите, за разлика от Скорпионите, не може да се нарекат стопроцентови късметлии и галеници на Съдбата. Решени на смела постъпка, те може и да загубят, но в повечето случаи Късметът е на тяхна страна.

За постигане на успехи Водолеите обаче не бива да зациклят върху своята мечта – достатъчно е да обърнат внимание на нещо друго, и това, за което са мечтали по-рано, изведнъж самичко доплува в ръцете им.

Тези 2 ЗОДИИ ще са с късмет през НОЕМВРИ

Звездите са способни да ни помогнат да вземем правилното решение, да ни подскажат отговора в дадена ситуация, да ни напътстват и т.н. Т...

3 зодии, от които да очаквате ИЗНЕВЯРА

Стрелец

Късметът на Стрелците понякога буди не само завист, ами и смайва въображението. Те може да намерят дребна банкнота на пода, да я вложат във фиш от тотото и да спечелят джакпота. Или да си купят лотариен билет и да спечелят апартамент в центъра на столицата.

Не е изключено тайната на техния успех да се крие в несломимия им оптимизъм, с който те никога не се разделят.

Риби

Зодиите и "голяма любов" в живота им

Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал това, което наричаме „голяма любов“. Понякога оставя трайни белези. И са ...

Рибите рядко използват своето умение да изтеглят щастливия билет и често не вярват в своята особеност, като се присмиват над знаците, които нямат нищо против да изпробват късмета си.

Но ако представителите на този знак все пак се осмелят на риск, нерядко резултатът се оказва зашеметяващ. Впрочем не си струва да злоупотребяват с късмета, тъй като прочутата им интуиция в даден момент може и да ги подведе.

Дева

Предпазливите и практични Деви не си пилеят парите и не са точно от хората, които ще пръскат средства за покупка на лотарийни билети. Ако някой им подари обаче билет, то е твърде вероятно той да се окаже печеливш.

Освен това тяхната отзивчивост може да стигне дотам, че да се отблагодарят подобаващо на този, който им е поднесъл щастливия билет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com