Американец продал името си за 45 000 долара

11400
Американец продал името си за 45 000 долара

Наименованието на фирмата за телефонно оборудване Headsets.com стана новата фамилия на Джесън Седлър от Джексънвил, щата Флорида, събощи Си Ен Ен.

30-годишният американец разказал, че искал да се избави от фамилията си, защото за него "тя вече нищо не значи". Майка му се развеждала, следователно фамилията Седлър повече няма да му трябва, предаде БГНЕС.

За да продаде името си, той създал сайта Buymylastname (Купи последното ми име). Чрез него съобщил, че е готов официално да се откаже от фамилията си и да вземе дума и словосъчетание, за което биха му предложили устройваща го сума.

Търгът приключил в четвъртък, а победител се оказал сайтът Headsets.com. Жителят на Джексънвил харесал най-много това име. Съответно фирмата ще му изплати 45 500 долара. Сега ще трябва да оформи документите за новата си самоличност. Джесън обаче ще носи фамилията само през 2013 година. Той не изключва в края на следващата година пак да направи опит за смяна на фамилията си.

Редактор: Д. Симова

Българският лекарски съюз иска оставката на Дянков

Делегатите на 56-ия извънреден Събор на Българския лекарски съюз приеха декларация за серия от действия на зам.-министър председателя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com