Американка роди, без да знае, че е бременна

14047
Американка роди, без да знае, че е бременна
Снимка: iStock

Млада американка, работеща като медицинска сестра, не знаела, че е бременна, докато не ѝ изтекли водите. Само два дни преди това нейният приятел ѝ споделил, че много би искал да имат дете.

21-годишната Шелби Бентли, която живее в Айония, Мичиган, наскоро сподели своята наистина уникална история в TikTok. Бентли започнала да изпитва силни болки, но смятала, че те са породени от възпален апендицит. 16 часа младото момиче се опитвало да игнорира болките, докато не ѝ се сторило, че се е "напишкала". Оказало се, че течността е от водите, които ѝ били изтекли. След това болките много се засилили и затова момичето решило, че е крайно време да отиде на лекар.

Докторите потвърдили, че е бременна в 34-та гестационна седмица и страда от прееклампсия. Наложило се спешно цезарово сечение, което било направено в Специализирана болница Sparrow в Лансинг. Така се родило здравото ѝ момченце, което тя кръстила Кайдън Рейц.

Ето какво споделя самата Шелби, цитирана от Mirror: "Беше една приятна изненада. Няколко дни преди раждането Джейкъб ми каза: "Иска ми се да си имаме момченце", а аз си казах "О, Боже". А само след няколко дни се появи той. Все едно го предсказа. Това е лудост. 16 часа ме болеше, преди да отида до болницата.

ОЩЕ: Фризьорка твърди, че може да разбере дали сте бременна само като погледне косата ви

Мислех, че имам проблем с апендицита, тъй като работя в здравната система и поназнайвам някои неща. Мислех, че апендицитът ми ще се спука и че ще умра. Когато отидох в болницата, ме попитаха дали смятам, че може да съм бременна и аз им казах, че няма начин, защото имах месечен цикъл. Всичко беше нормално.

Кога жените усещат бебето за първи път?

Много бременни жени се питат кога ще могат да усетя движението на бебето за първи път. Бебето започва да се движи във вас през първия т...

Да, малко преди да се случи всичко, забелязах, че съм напълняла, но чак след това осъзнах, че е било от бременността. През цялото време правех неща, които не е трябвало да върша, като да вдигам тежко например.

Лекарят дойде и ми каза - сега ще родите и ще си имате бебе, а аз го попитах: "Ама вие сериозно ли?". Бях супер шокирана. Плаках през цялото време, прези да ме закарат в залата. Беше много стресиращо."

Шокираната майка разказва, че всъщност по време на бременността се е чувствала отлично и всичко е било както преди, с изключение на факта, че е наддала на тегло. Шелби Бентли казва, че изобщо не съжалява и не би променила нищо. "Щастлива съм, че имаме нашето малко изненадващо бебе".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com