Ангелски числа - всичко, което трябва да знаем за тях

934286
Ангелски числа - всичко, което трябва да знаем за тях
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има свой ангел хранител, който сочи пътя му, държи ръката му в трудни моменти, бди над него и му помага да постигне предопределеното или да промени съдбата си. Ангелите общуват с хората чрез комбинация от числа – ангелски числа. Ако забелязвате често определена подредба или комбинация от числа – повтарящи се, огледални и т.н. върху часовника, телефона, електронното табло, компютъра или някъде около вас, вашият ангел иска да ви каже нещо важно. Ангелската нумерология носи скрити послания. Запознатите могат да гадаят бъдещето и да разчитат онова, което ангелите се опитват да ви кажат. Може да разгадаете съобщението и сами с помощта на тълкуването на числата и малко практика.

Какво означават единичните числа?

· 9 – следване на идеали, непреходни ценности,

· 8 – контрол над настоящия етап, ситуации и случки в живота,

· 7 – свързана е с духовното и духовността,

· 6 – на трудолюбието, семейството, дома и огнището,

· 5 – промяна, творчество, идеи,

· 4 – разумност, постигната стабилност,

· 3 – прогрес, напредък,

· 2 – хармония, баланс, гъвкавост,

· 1 – воля, ново начинание, нов път в живота,

· 0 – начало и край на всичко.

Значение на петте вида комбинации в ангелската нумерология

· Красиви – представляват поредица от последователни цифри 23:34, 6789 и др. Не всеки ги забелязва, а само надарените личности, чиито ангели са близо до тях. Посланията, които носят, са ценни и дълбоки.

· Огледални – такива са например 14:41

· Двойни – носят ясни послания. Такива са например 07:07.

· Щастливи числа – поредица от 3 еднакви числа.

Какви послания носи поредицата от всеки три еднакви числа?

Ако често виждате на екрана си 11:10 или на телефона си 5:55 ангелите имат послание за вас.

· Цифра 1

Ако редица от 3 единици ви преследва, където се обърнете и погледнете, внимавайте за какво мислите, тъй като периодът е магически за вас и мислите лесно се материализират. Насочете мислите си към най-съкровените мечти, позитивни идеи, примамливи сюжети и се постарайте да не мислите за страховете си и за нещо лошо, което не желаете да ви сполети.

· Цифра 2

Редичката от повтарящи се двойки означава, че сте на прав път. Продължавайте да визуализирате мечтите и целите си, вижте се като притежател на проспериращ бизнес, като човек с мечтания дом и семейство. Съкровеното, заровено в сърцето ви, е започнало да се превръща в реалност. Помогнете му. Ангелите ви са с вас.

· Цифра 3

Тройките ви сочат, че не сте сами. До вас в трудния път са приятелите и семейството. Има кой да ви подаде ръка и кой да не допусне да се спънете по трънливите пътеки на живота. Ангелите ви напомнят, че има на кого да разчитате.

· Цифра 4

Четворките подсказват, че ангелите ви са близо до вас и не трябва да се страхувате от нищо.

· Цифра 5

Петицата сочи промяна. Промяната е за добро. Дори в момента да не го осъзнавате. Всичко, което се случва, се случва с определена причина. Не го мислете, а се отпуснете по течението. Ангелите са с вас, тази промяна е от тях, благодарете им, дори да считате за момента, че не ви радва. Ще осъзнаете защо е трябвало да се случи така по-късно.

· Цифра 6

Ангелите ви напомнят чрез поредица от три шестици, че е време да обърнете внимание на душата си и духовното, да извърнете поглед от материалното и да се отдадете на чувствата, вярата и Бог. Послушайте ги. Имате нужда от това.

· Цифра 7

С поредица от три седмици ангелите ви поздравяват и ви сочат, че сте на прав път. Седмицата се счита за божествено чудо и число. Очаквайте чудеса в живота си, неподозирани успехи и сбъдване на мечтите си.

· Цифра 8

Осмицата сочи, че е приключил етап от живота ви и предстои нов. Нова работа, нова връзка, нов дом, нов живот. Оберете плодовете на постигнатото до тук и се впуснете в новото начало спокойни и уверени. Ангелите ви са с вас.

· Цифра 9

Деветката бележи края на огромен етап от живота. Много неща ще се променят напълно. Бъдете подготвени. Ще останете доволни накрая.

Какви послания носят двойните числа?

· 01:01 – време е за самоанализ. Освободете се от негативните мисли и чувства и се заредете с позитивни.

· 02:02 – имате съюзници. Не сте сами. Ангелите проправят пътя ви и пазят гърба ви. Огледайте се около себе си – ще откриете хора, които имат същите цели, мечти и мироглед. Обединете усилията и плановете си с тях. Превърнете ги във ваши съюзници.

· 03:03 – интуицията не ви лъже. Доверете ѝ се. Оставете я да ви води. Освободете съзнанието си и отворете път за нови неща в живота си.

· 04:04 – на прав път сте. Продължавайте напред. Дори да срещнете трудности и спънки, ще ги преодолеете. Не им позволявайте да ви отказват.

· 05:05 – големи промени. Запазете спокойствие, увереност, за да се нагодите към големите промени, които ви очакват.

· 06:06 – обръщане към Бога и духовното. Забравете за малко за материалното. Обърнете внимание на духовното си развитие, на душата и непреходните ценности.

· 07:07 – сила. Сочи, че ще намерите своя партньор в живота, ако сте сами. Ще сбъднете най-съкровените си мечти и ще постигнете целите си. Благоприятна поличба.

· 08:08 – пари. Време е да подобрите финансовото си състояние. Дава ви се възможност да го сторите. Не я пропускайте.

· 09:09 – свобода. Освободете се от всичко ненужно, от всичко, което ви пречи, спъва или дърпа надолу – и материално, и духовно. Разделете се и с хората, които ви пречат да постигнете целите, и прегърнете успехите и щастието.

· 10:10 – бъдете внимателни. Предпазливостта е от съществена важност. Не поемайте рискове. Очакват ви неприятни изненади, ако не сте предпазливи.

· 11:11 – успех, късмет. Трудът и усилията ви ще бъдат възнаградени. Гордейте се с постигнатото.

· 12:12 – взаимодействие. Партньорите в бизнеса и живота ви са подходящите. Продължавайте напред, за да постигнете целите заедно с тях.

· 13:13 – контрол. На всяка цена контролирайте думите и действията си и внимавайте с тях, за да не съжалявате.

· 14:14 – промяна. Нуждаете се от освежаване на ежедневието, от промяна. Сменете града, работата, дома или просто си вземете почивка и избягайте от реалността на диво и красиво място.

· 15:15 – подкрепа. Изпитвате остра нужда от помощ. Помолете за нея. Ще ви подкрепят.

· 16:16 – щедрост. Споделете с околните своите знания, умения, мъдрост и опит. Бъдете щедри в това отношение и щедростта ви ще бъде възнаградена.

· 17:17 – приходи. Не пропускайте да се запознавате с нови хора. Новите познанства и връзки ще подпомогнат дейността, работата или бизнеса ви и ще ви донесат средства.

· 18:18 – свобода. Говорим за чуждата свобода. Ако някой не показва, че иска да е до или с вас, пуснете го да си ходи. Нов човек чака на вратата ви, за да заеме мястото му.

· 19:19 – емоции. Внимавайте с емоциите. Негативните могат да ви изкарат извън кожата ви и да кажете или направите неща, за които горчиво да съжалявате.

· 20:20 – отново подкрепа. Потърсете я, ще я получите.

· 21:21 – решение. Не отлагайте взимането на решения. Достатъчно сте протакали и отложили нещата. Решете тук и сега и следвайте избора си.

· 22:22 – мъдрост. Проявете я.

· 23:23 – анализ. Анализирайте миналото,  поучете се от грешките, обмислете как да ги поправите или какво да коригирате, за да не ги допуснете отново.

Какви послания носят огледалните числа на часовника или монитора ви?

· 01:10 – ако не постигате това, което желаете, променете стратегията си, потърсете нов начин да го постигнете, нов път.

· 02:20 – анализирайте себе си и бъдете критични.

· 03:30 – животът ви минава на пауза. Не предприемайте нищо, нещата ще се подредят от самосебе си.

· 04:40 – потърсете стабилността, не се поддавайте на промени и не ги търсете.

· 05:50 – пазете се от злополуки, бъдете внимателни във всичко, което правите.

· 10:01 – огледайте се, ново приятелство с интересни хора, с които да постигнете целите си, чука на вратата ви.

· 12:21 – очакват ви забавления.

· 13:31 – ще съумеете да изпълните заложените цели и делата ви да се венчаят с успех.

· 14:41 – не поемайте рискове, очакват ви трудности, преминете през тях разумно и внимателно.

· 15:51 – на вратата ви тропа любов, каквато не се очаквали и имали в живота си.

· 20:02 – бъдете търпеливи и се пазете от конфликт с колеги, приятели или в дома си.

· 21:12 – отдайте се на идеите, които се зараждат във вас, те чертаят нов път и нова посока в живота ви, която е за добро.

· 23:32 – необходимо е да се погрижите за здравето си. Препоръчва се отдих, почивка, промяна на климата, отпуска, профилактични прегледи и грижа за имунната система.

Какво предричат комбинации с числото 1?

· 112, 121 – Всичко се случва така, както желаете. Вярвайте и продължавайте. На прав път сте.

· 113, 133 – Ангелите ви носят енергия, пазят ви от разочарования и ви помагат за следвате истинските си цели.

· 114, 144 – Внимавайте какво си пожелавате на ум. Мислите стават реалност.

· 115, 155 – Мисленето променя живота ви. Не мислете за негативни неща. Изтрийте лошите мисли, за да не ви споходят лоши събития.

· 116, 166 – Не се безпокойте за материалното.

· 117, 177 – Пътят, по който вървите е правилният. Продължавайте.

· 118, 188 – Разделете се и се освободете от нещата, хората, събитията, които ви тежат. В края на важен жизнен период сте.

· 119, 199 – Пуснете миналото да си отиде, очакват ви нови хоризонти и по-светли дни.

Какво предричат комбинации с числото 2?

· 112, 221 -  Вярвайте, всичко се случва точно, както го желаете.

· 223, 323 – Настъпва нова фаза в живота ви, изпълнена с щастие.

· 224, 244 – Не сте сами, ангелите ви бдят над вас.

· 225, 255 -  Вярвайте и се надявайте. Стремежите и мислите ви са чисти. Ще постигнете, каквото желаете.

· 262, 266 – Ще придобиете нещо, за което отдавна мечтаете.

· 272, 277 – Ако търсите нов дом, нова работа или нови приятели – ще ги откриете.

· 282, 288 – Слушайте интуицията си. Тя ще ви посочи кой път да изберете на кръстопътя.

· 292, 299 – Ако сте загубили нещо, което обичате, ще срещнете ново, по-любимо. Ангелите го подготвят за вас.

Какво предричат комбинации с числото 3?

· 311, 313 – Ангелите са до вас. Носят енергия и мъдрост. Послушайте ги, вслушайте се в сърцето си.

· 322, 332 – В бъдещето ви чака щастие.

· 334, 344 – Получавате помощ от ангелите. Те ви посочват пътя и ви даряват с щастие и любов.

· 353, 335 – Очаква ви промяна. Ще преминете през нея ръка за ръка с ангелите си.

· 363, 336 – Имате възможност да изпълните божествената цел в живота си.

· 377, 373 – Пътят ви е правилен. В неговия край ви чака щастието.

· 338, 383 – Преосмислете мирогледа си, съобразно знанията си за Бог.

· 393, 339 – Освободете се от миналото, не се страхувайте да го направите. Ангелите ще ви помогнат да срещнете бъдеще, което ще ви направи наистина щастливи.

Какво предричат комбинации с числото 4?

· 441, 411 – Внимавайте за какво мислите, може да се сбъдне.

· 442, 422 – Целите ви са подкрепени от ангелите. Те са до вас в този момент.

· 443, 433 – Ангелите ви помагат. Имате шанс да получите и помощта на хората, ако я потърсите.

· 455, 445 – Очакват ви забележителни промени в живота. Ангелите ще ви помагат.

·  446, 466 – Обърнете гръб на материалното, помислете за божественото.

·  447, 477 – Ангелите ви поздравяват, че се вървите в точната посока.

·  448, 488 – Завършва един етап от живота ви и започва нов. В новия ще ви напътстват ангелите.

·  449, 494 – Затворете вратите на болезненото минало. Пред вас ангелите отварят нови – на щастливо бъдеще.

Какво предричат комбинации с числото 5?

· 511, 515 – Направлявайте мислите си в правилна посока, защото се материализират.

· 522, 552 – Молитвите ви са чисти, ще постигнете всичко, за което се молите.

· 533, 553, 544, 554 – Гответе се за голяма промяна. Тя ще бъде благословена от ангелите.

· 556, 566 – Също промяна, но материална.

· 577, 575 – Промяна, която ще ви обогати и физически, и морално, и духовно.

· 588, 558 – Намирате се близо до промяната. Не се страхувайте. Не сте сами.

· 599, 595 – Освободете се от миналото. Новото, бъдещето, което чака на прага ви, ви носи щастие. Пуснете го.

Какво предричат комбинации с числото 6?

· 611, 661 – Не се безпокойте за материалното.

· 622, 662 – Материална придобивка.

· 633, 663 – Нуждаете се от средства, за да изпълните божествената си мисия? Ангелите ви знаят и ще ви ги осигурят.

· 644, 664 – Балансирайте духовното с материалното. Не се фокусирайте само върху материалното.

· 655, 665 – Материални постижения – нов дом, нова кола.

· 677, 667 – Намерили сте идеалния баланс между душата, ума и тялото. Продължавайте напред.

· 688, 668 – Ще се разделите с нещо материално по ваше желание и това ще ви осигури приходи.

· 699, 669 – Освободете се от материалните неща, старото ще бъде заменено с ново, по-добро.

Какво предричат комбинации с числото 7?

· 711, 771 – Благодарете за даровете с живота си. На прав път сте, продължавайте напред.

· 722, 772 – Ако се надявате да получите нещо, за което мечтаете – нова работа, образование, любов, скоро те ще бъдат ваши.

· 733, 773 – Ангелите ви приветстват, вие сте на правилен път.

· 744, 774 – Продължавайте напред, справяте се великолепно.

· 755, 775 – Очаква ви неизбежна промяна, която ще ви обогати емоционално физически и духовно.

· 766, 776 – Постигнали сте отличен баланс между мислите и делата си. Вървите по правилния път към успеха и целта.

· 788, 778 – Нещо старо приключва в живота ви, нещо ново започва. Промяната е позитивна, насладете ѝ се.

· 799, 779 – Новият, по-истински, по-пълноценен и по-цветен живот е на прага ви, избавете се от стария.

Какво предричат комбинации с числото 8?

· 811, 881 – Умората ще отстъпи място на изцеление. Очаква ви по-светло бъдеще и по-добър живот.

· 822, 882 – Слушайте интуицията си. Тя ще ви посочи правилната врата и правилния път, по който да поемете.

· 833, 883 – Гледайте на света като на единство с Бог.

· 844, 884 – Ангелите ви сочат, че приключва един етап от живота ви. През новия етап ще бъдат до вас и ще ви помагат да преодолеете препятствията.

· 855, 885 – Промяната е тук. Ще я извървите обичани и щастливи, не се страхувайте от нея.

· 866, 886 – Време е да се разделите с нещо материално. Продайте го, без да се замисляте.

· 877, 887 – Ако чувствате, че нещо в живота ви се е изчерпало – връзка, работа – загърбете ги и поемете по нов път. Напрегнатата ситуация приключва, очаква ви светло бъдеще.

· 899, 889 – Този етап от живота ви е към края си и с него настъпват редица промени. Не се страхувайте от тях, те са необходими, за да започнете новия живот.

Какво предричат комбинации с числото 9?

· 991, 919 – Нови пътища се отварят пред вас, мислите ви се материализират, най-накрая постигате това, за което мечтаете.

· 922, 992 – Загубата, която сте преживели – любим човек, обич, работа, ще бъде компенсирана, ще откриете нова, която да ви прави по-щастливи.

· 933, 939 – Освободете се от миналото, не се страхувайте да останете сами и да го загърбите. Гледайте позитивно към бъдещето.

· 994, 944 – Ангелите затварят една врата зад вас и отварят нова пред вас. Освободете се от всичко, което е изчерпано и приключило, за да отворите място в живота си за новото. Помолете ангелите си да ви носят сили и вяра.

· 995, 959 – Оставете миналото да бъде само минало. Новото е на прага ви. Пуснете го в живота си, то е по-добро и по-светло.

· 996, 966 – Обърнете гръб на материалните желания, откажете се от материална придобивка, за която мечтаете. Ще получите нещо много по-добро от това, от което сте се отказали.

· 997, 977 – Желаете да живеете по-искрено. Направете го. Старото е минало, новото е блестящо.

· 998, 988 – Намирате се на края на важен период от живота си. Оставете се на промените. Те са нужни, за да започнете новия период, който ще е по-щастлив и истински.

Всеки път, когато срещнете подобни комбинации, проверете какво означават те и оставете ангелите ви да ви водят, напътстват и бдят над вас. Чуйте посланията на ангелските числа и следвайте „гласа“ им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com