Арабските богаташи предпочитат Средиземно море, а руските - Карибите

37034
Арабските богаташи предпочитат Средиземно море, а руските - Карибите

Милиардерите от Близкия изток предпочитат да прекарват лятото по Средиземноморието, а руснаците избират Карибите след коледните празници.

Изследване показва къде обичат да почиват най-богатите хора в света и къде предпочитат да пътуват. Остров Сардиния, Южна Франция и Западното Средиземноморие са едни от най-любимите летни дестинации на милиардерите. Руснаците предпочитат ваканция в Хърватия, Черна гора, а китайците обичат да залагат в Лас Вегас, пише британският вестник "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.

Богаташите от Близкия изток предпочитат да пътуват най-много с частен самолет. Частните яхти са също любим начин за почивка и пътуване на милиардерите от Близкия изток и Русия, китайците не са толкова запалени по пътуването по вода.

Изследването е извършено на базата на информация за милиардерите от възникващите пазари и интервюта с техни сътрудници. "Когато един милиардер пътува, иска да има каквото си пожелае, също като у дома", казва един от интервюираните.

Изследването показва, че богаташите обичат да взимат своите помощници да ги обслужват по време на път, като стюарди и стюардеси например. Милиардерите от Близкия изток пък отделят голямо внимание на вида на частните си самолети и яхти, като често има специална традиционна стая за срещи.

Богаташите от Русия и Близкия изток обръщат изключително голямо внимание на моментите, прекарани с любимите хора, и здравословното си състояние. За милиардерите от Китай тези неща винаги са от голямо значение, наред с образованието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com