Астрологична прогноза за декември 2014 г.

98258
Астрологична прогноза за декември 2014 г.
Снимка: Thinkstock

Последният месец на 2014 година ще бъде решаващ за много представители на зодиака.

Още първият ден на декември ще остави ярки спомени у мнозина. Нечии нерви няма да издържат, дълго таени чувства ще излязат наяве, при това по един доста бурен и запомнящ се начин. Тези действия ще доведат до разруха на съществуващото статукво, но това ще е за добро, тъй като ще отразява личната воля в комбинация с ясни желания и намерения. Онези, които не се боят от дисциплината могат смело да поемат риска да се разделят със старото, за да намерят ново – по-добро.

Бум на бебета в Китай заради годината на Коня

Болниците в Китай не смогват да се справят с наплива от бъдещи майки, които резервират дати за раждане със секцио, за да се появят отро...

Съдбата ще закриля смелите и готовите на тежък и упорит труд, само те ще издържат на препятствията.

Мнозина ще искат да променят условията и правилата, властвали до момента, но ще успеят само тези, които са водени от благородни цели.

Началото на декември не е най-доброто време за извършването на финансови сделки, тъй като са възможни грешки и преувеличени очаквания. Месецът е подходящ за анализи, но не и за нови бизнес начинания. Бъдете много внимателни с парите си и не си позволявайте разточителство.

Месецът е подходящ да направите опит да се разделите с вредните си навици и да започнете един по-здравословен начин на живот. По-малкото алкохол, цигари и мазнини със сигурност ще ви накарат да се чувствате по-добре и бодри за предстоящите празници.

Как да се опазим от Венера в Скорпион?

През нощта срещу 24 октомври Венера ще напусне знака на Везни и ще премине в Скорпион, където ще остане до 16 ноември. Знакът на Скорп...

Добрите намерения през декември ще бъдат по-лесно осъществими, благодарение на нарастващата сила на личния чар и дар словото у тези, които ги притежават. Сега някои семейни неразбории ще бъдат по-лесно изгладени, а онези, които искат да впечатлят някого ще трябва да положат минимум усилия, за да успеят.

На 8 декември Юпитер става ретрограден. През този период хората са склонни да бъдат прекалено оптимистични. Не е добре да се започват съдебни процеси, тъй като те едва ли ще имат благоприятен изход.

Това е време, когато трябва да се научим да чакаме и да приемаме това, което ни се поднася. Ретроградният Юпитер често ни съблазнява с излишно чувство за превъзходство и самоувереност. Опитайте се да не се подавате на това изкушение, прислушвайте се към желанията си, но не игнорирайте безкомпромисно желанията на другите. В социалната сфера ретроградният Юпитер ни предпазва от начинания и развитието на нови проекти. Не приемайте нови отговорности, не сключвайте сделки.

 

Влиянието на лунното затъмнение

Днес, 8 октомври, ще се състои последното за тази година пълно лунно затъмнение. Затъмнението ще започне в 13:25 българско време и ще ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com