Астрологични прогнози и пророчества за 2022 г.

19864
Астрологични прогнози и пророчества за 2022 г.
Снимка: RODNAE Productions / Pexels

Прогнозите за всяка нова година ни помагат да оценим правилно своите възможности. В тази статия ще говорим и за прогнози за цялото човечество като цяло.

Мнозина вече са се запознали с кариерния хороскоп, прогнозата за жените, източния хороскоп за 2022 г. Те са пълни с полезни съвети, но не предсказват бъдещето. Сега е моментът да получите експертно мнение за това как светът ще се промени през предстоящите дванадесет месеца.

Прогнозите на астролозите за 2022 г.

Като цяло астролозите смятат, че 2022 ще бъде съвсем обикновена година, но с някои изключително необичайни явления и инциденти. Всеки, който търси спокойствие и уют, ще може частично да постигне целта си. Тези, които се опитват значително да променят живота си, търсейки приключения и ярки емоции, ще трябва да помнят, че всичко се плаща.

Особено важен ще бъде времевият интервал от 4 февруари до 29 април. По това време няма да има нито една ретроградна планета. По-добре е да посветите този период на най-важните въпроси в живота си. В никакъв случай не стойте без работа, ако искате да го промените към по-добро.

Нумерологични прогнози за 2022 г.

2022 г. е три двойки. 2 + 2 + 2 = 6. Светът ще бъде управляван от Шестицата. От нумерологична гледна точка годината ще бъде изключително необичайна и балансирана, тъй като трите Двойки са идеално съчетани помежду си.

Климатът ще продължи да се променя драстично, ще се появят нови проблеми, които изискват незабавна реакция. Очакват се информационни войни и клюки в най-висшите кръгове на обществото.

Гаданията на старите българи за човек според деня, в който е роден

Според гаданията на старите българи, денят, в който сме родени оказва огромно влияние върху развитието ни като човек. Хората, които са ...

Що се отнася до обикновените хора, далеч от властта, парите и политиката, те се очаква да бъдат относително спокойни.

Пророчествата за 2022 г.

Като цяло пророците са убедени, че през 2022 г. световната политическа ситуация ще стане по-остра и неразбираема. Някои съюзи ще се разпаднат, но ще бъдат създадени нови. Хората ще се доближат още повече до разбирането, че светът не трябва да се управлява от пари, а от любов. Ще трябва да достигнем ново духовно ниво.

Прогнозите на Нострадамус за 2022 г.

Нострадамус също е споменал малко за 2022 г. Неговите прогнози са за финанси. Той казва, че най-голямата сила ще рухне. Може би това трябва да се тълкува като срив на долара или еврото, или отслабване на Китай.

Вижте кога ще има Трета световна война според Нострадамус

Нocтрaдaмуc прeдcкaзaл кaк изтoчeн цaр щe зaвлaдee Eврoпa прeди нaчaлoтo нa Трeтaтa cвeтoвнa вoйнa. Тoвa ca oткрили изcлeдoвaтeли oт кa...

Освен това френският гадател казва, че по това време в Европа ще започнат силни природни бедствия. Всъщност те вече са започнали, така че или той е изчислил грешно датите, или Европа я очаква нещо по-ужасно от това, което се случи с природата през 2021 г.

Коронавирус през 2022 г.

Експертите смятат, че основният проблем на човечеството все още ще бъде пандемията. Най-вероятно вълнението и споровете около лекарството и ваксината само ще нарастват. Психолозите препоръчват в такива условия да не налагате мнението си на никого, за да не провокирате спорове и конфликти.

Според прогнозите, коронавирусната инфекция не просто ще отстъпи, но човечеството ще може да овладее ситуацията и да намери решение на много проблеми, свързани с комфорта и търсенето на лекарство.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com