Богове на красотата: 7 държави, в които живеят най-красивите мъже

45843
Богове на красотата: 7 държави, в които живеят най-красивите мъже
Снимка: Pexels

Навсякъде казват, че най-красивите жени живеят в Русия, и рядко казват същото за мъжете. Няма спор за вкусовете, но има и факти, които се смятат за обективни. Един от тях гласи, че в някои страни живеят най-красивите мъже. В кои точно? Нека  разберем заедно!

Италия

Италианците са много красиви и секси: Tе сякаш са слезли от кориците на лъскавите списания. Те могат да ви накарат да се влюбите от пръв поглед благодарение на изразителните си очи, тъмнорусите си коси и невероятния си тен. Италианците са особено очарователни с техните активни жестове, красив език и усмивка. Достатъчно е да си спомним за актьора Валерио Фоглия Манчило, когото нарекоха италианския Брад Пит заради изключителната му привлекателност и бруталност.

Още: Мъжете бягат, когато ги преследвате (и други женски постъпки, които ги плашат)

Бразилия

Да се преместим в Южна Америка. Не, съвсем не, за да стигнем до карнавала в Рио де Жанейро и да видим Амазонка. Бразилските мъже се смятат за страстни романтици, които са готови на всичко, за да бъдат близо до любимата си. Тяхната горяща кръв, емоционалност, безразсъдство подтикват към най-безумни действия. Дали това е вярно или не, наистина не можем да кажем, вероятно много зависи от човека, но това, което определено не може да се отрече, е чарът на бразилците. Те завладяват момичетата със своя тен, висок ръст, откритост, отзивчивост и простота. Тук си заслужава да споменем Андре Зиехе, млад мъж от рекламните компании 2(x)IST, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton.

Франция

Непоправими романтици, най-добрите любовници, които, както никой друг, разбират жените. Изглеждат изящни във всичко - и в любовта, и в избора на дрехи. Не е изненадващо, че когато посещават Франция, жените често забравят за забележителностите на тази красива страна и се възхищават на местния Дон Жуан. В края на краищата те са не само привлекателни на външен вид - често са изтънчени натури, което така изкушава жените от различни възрасти. "Красив като Ален Делон" - това може да се каже само за френския актьор, превърнал се в символ на мъжката красота на XX век. Но Делон не е единственият - Жан-Пол Белмондо, Венсан Касел, Ромен Дюрис, Пиер Нине, Жан Дюжарден - този списък може да бъде продължен дълго.

Още: Кои женски зодии държат мъжете си под чехъл?

Швеция

Любителките на брюнетите едва ли ще бъдат възхитени, когато дойдат в Швеция, но тази страна е истински рай за почитателите на красивите блондини. Руса коса, бездънни сини очи - това е, което отличава шведите от мъжете от други европейски страни. А и шведите са много добре поддържани - това винаги привлича погледа ви. Мъжете от всички възрасти са добре и подходящо облечени. Въпреки факта, че в страната има доста високи цени на фризьорските услуги, шведите нямат проблеми с оформянето на косата си, а за брадите си се грижат много внимателно. Шведската умереност във всичко и отсъствието на крайности прави мъжете, живеещи в тази страна, още по-привлекателни: те носят дрехи с проста кройка, но с добро качество, внимателно изгладени, идеално чисти.

Турция

Турция е не само най-популярната туристическа дестинация за българите, но и една от малкото страни, в които живеят много красиви мъже. По правило те имат всичко, за да изглеждат привлекателни: висок ръст, бели зъби, тъмна кожа, хубава коса. За да изглеждат стилни и благородни, те трябва само да имат модерна прическа, като редовно посещават фризьорския салон. А турските актьори по нищо не отстъпват на европейците. Припомнете си поне тези популярни мемове за Серкан Болат, изигран от турчина Керем Бурсин в телевизионния сериал "Почукай на вратата ми"!

Още: Разбиране на мъжете във връзките: 7 истини за това как мислят мъжете

Великобритания

Никое момиче не може да устои на перфектния британски акцент. А когато към зашеметяващия маниер на говорене се прибавят руси коси и сини очи, добри маниери, чисто нови дрехи, искрящо чувство за хумор и учтивост, имаме истински мъж мечта, каквито в Обединеното кралство има много. След излизането на филмите "Талантливият мистър Рипли" и "Красавецът Алфи, или какво искат мъжете" Джуд Лоу побърка не една красавица. 

Испания

Топлият климат и големият брой топли дни вероятно ще се отразят благоприятно на испанците. Мъжете от тази дружелюбна страна обикновено са много отворени към жените и затова не е трудно да се получи романтична почивка в Испания. Повечето испанци са високи, с тъмна коса и светли очи, като тази комбинация действа безупречно на момичетата. Испанците са красиви (каквито са актьорите Антонио Бандерас и Хавием Бардем), смели (спомнете си възхитителните тореадори) и весели (в един от испанските градове се провежда фестивалът за хвърляне на домати "Томатина"), а за южняшкия им темперамент се носят истински легенди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com