Британски топ манекенки в олимпийска фотосесия за "Вог"

27394
Британски топ манекенки в олимпийска фотосесия за "Вог"

Супермоделът Кейт Мос позира в златиста рокля на Алекзандър Маккуин за британското издание на сп. "Вог". Фотосесията беше заснета по повод церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон.

В сътрудничество с Британския моден съвет, "Вог" поръчал на фотографа Ник Найт да улови Мос и други водещи британски манекенки в уникални облекла, създадени от топ дизайнерите на страната, предаде БГНЕС.

Наоми Кембъл също е облечена в дизайн на Маккуин за фотосесията, а аристократичната красавица Стела Тенант позира в рокля на Кристофър Кейн. Лили Коул и Лили Доналдсън са облечени от Ердем и Вивиан Уестууд, а любимката на Бърбъри Джордан Дън носи рокля на Джонатан Сандърс. Джорджия Мей Джагър е облечена от Виктория Бекъм, а манекенът Дейвид Ганди носи облекло на Пол Смит.

Според слуховете всички манекенки, избрани от "Вог", ще участват на церемонията по закриването на Олимпийските игри, но не е ясно дали ще се появят със същите тоалети като във фотосесията. Едно нещо обаче е безспорно - с участието на бразилската манекенка Алесандра Амброзио в церемонията по предаването на Олимпийския флаг от Лондон на Бразилия, домакин на следващите Летни Олимпийски игри, закриването на игрите в британската столица ще бъде най-стилното до момента.

Снимка: сп. Вог

Кейт Мос с актьорски дебют

След десетилетия на модния подиум британската топ манекенка Кейт Мос може да направи дебют като актриса. Манекенката се появи като гос...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com