Бъди най-добрата в утешаването

715
Бъди най-добрата в утешаването
Снимка: Liza Summer / Pexels

Да кажем, че се случи така, най-добрата ти приятелка да приключи дългогодишната си връзка (и по-лошото - тя е изоставена). Тогава е много разбираемо да се обърне за утеха и подкрепа точно към теб, а ти трябва да си максимално деликатна към нея, да и подадеш ръка.

Какво трябва да направиш в този случай ? Даваме отговора...

Как да разпознаеш токсичните приятели

Токсичните приятели не са толкова лесни за разпознаване, защото, ако желаят, могат умело да прикрият истинските си чувства и мотиви за ...

Разговори

Много е важно намирането на правилните думи към нея, за да можеш да я успокоиш. Опитай се да и дадеш възможност и пълна свобода да освободи своите емоции и да говори с теб спокойно, защото това ще облекчи състоянието на духа и. Не я убеждавай да подтика всичко и да бъде безчувствена, защото със сигурност това ще има обратен ефект: понеже чувствата между тях все още няма да бъдат угаснали, тя ще започне да го защитава.

Развлечения

Предложете и да отидете на кино, да посетите любимото ви кафене или просто да се разходите някъде сред природата. Но в никакъв случай не ходете на места, които ще и напомнят за връзката и. Това ще отвори нова вълна от преживявания и емоции. Спомнете си тя какво обича най-много: йога, пазаруване или танци. Правете само това, на което тя би се радвала истински и да разбере, че дори и без него може да бъде щастлива. Трябва да си сигурна, че ще и давам само положителни емоции. Така тя ще превъзмогне по-лесно загубата и по-бързо ще се върне към нормалния начин на живот.

Подкрепи я емоционално

3 знака, че тези хора не са ви истински приятели

Приятели - колкото и банално да звучи, благодарение на тях животът ни става много по-богат и щастлив. Те са неразделна част от живота н...

Не спирай да и правиш комплименти, да и казваш колко цениш вашето приятелство и колко много я обичаш. Кажи и че заслужава много повече непрекъснато се опитвай да и изброяваш положителните и страни, нейната уникалност и стойност.

Социалните мрежи

Сега е ред да я убедиш да блокира бившия си и го направи без да се замисляш. Не трябва да те гризе съвестта, защото най-новите изследвания показват, че когато човек редовно следи и преглежда профила на своя бивш / бивша, отнема много повече време и трудни моменти, за да успее да се възстанови напълно след раздялата.

Съвети

Твоите съвети в положителна насока, искреното ти разбиране, присъствие и морална подкрепа е всичко онова, от което тя се нуждае в този тежък за нея момент. Ще има, когато ти самата ще си безсилна да окажеш емоционална подкрепа, но помни, че просто не трябва да спираш да го правиш. Ако положението наистина е трагично, не се притеснявай да я посъветваш да потърси помоща на професионален психолог. И в това няма нищо срамно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com