Бърза смяна на гардероба с Black Friday във Fashion Days

7053
Бърза смяна на гардероба с Black Friday във Fashion Days
Снимка: Fashion Days

Едно от най-големите приключения, в които задължително се впускаме всяка година с настъпването на студените месеци, е пълната смяна на гардероба.

Прибираме всички летни и леки дрехи, за да ни изчакат търпеливо до лятото, а на тяхно място нареждаме любимите си меки пуловери, дълги стилни палта и най-вече - обувките които обожаваме и честичко нямаме търпение да дойде зимата, за да обуем отново.

Всяко палто обаче търси своята нова чанта, която да го направи още по-хубаво, а всяка любима чанта своя нов чифт чизми или боти и така до безкрайност, като накрая стигаме дори до най-малките, но важни детайли, като ръкавици, шалове, шапки и уникален колан за акцент.

Обикалянето по магазините в този случай може да бъде страшно изморително и по-често нямаме никакво време, за да огледаме добре всичко, от което имаме нужда и което искаме да сложим в гардероба си.

Затова и Fashion Days е на среща, особено сега, когато са октрили своята Black Friday кампания, изпълнена с разнообразие от селекции. Всичко е на един клик разстояние и може да е чудесна шопинг терапия от удобството на дома, в края на натоварващия работен ден. Няма нищо по-хубаво от мисълта за това как новият ни страхотен външен вид, вече пътува към нас и то на адски изгодна цена.

В сайта можем да октрием всички вече любими брандове, но и много нови, а в това число Ted baker, Karl Lagerfeld, Liu Jo, Furla, G-Star RAW, Calvin Klein, Guess и още много.

Ако имате любими чифт ботуши или палто, за което чакахте зимата, бързайте, защото не сте единствените, които са им хвърлили око и може някой да ви изпревари.

Кампанията „Black Friday" е валидна в периода от 7:00 часа на 07.11.2022 г. до 13.11.2022 г. или до изчерпване на наличните количества, като някои от артикулите са с остатъчни бройки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com