Черти от женския характер, които мъжете НЕ предпочитат и се дистанцират

21685
Черти от женския характер, които мъжете НЕ предпочитат и се дистанцират
Снимка: https://pixabay.com

Жените по всякакъв начин се стремят да се харесат на противоположния пол. Но понякога се получава точно обратният ефект поради прекаляването с украшенията, грима, облеклото, държанието и т.н. Днес ще ви представим конкретни черти от женския характер, които мъжете не предпочитат и дори се дистанцират.

Много слаба фигура

Любимият плод издава характера

Плодовете освен източник на витамини, минерали, енергия и красота са и таен посланик на характера. Любимият плод разкрива характерни ос...

Дамите си мислят, че колкото по-слаб си, толкова по-добре изглеждаш, но това не е известно мнение сред мъжете. Повечето представители на силния пол предпочитат женствени фигури с извивки и пищни форми. Рядко са физически привлечени от жени, които са „прави като дъска“.

Жени, които играят на сигурно

Всъщност, някои жени се заблуждават, че мъжете търсят сериозна половинка, ориентирана и здраво стъпила на земята, на която да се опрат и да разчитат, както и да не поема никакви рискове. Но някои изследвания и проучвания сочат, че мъжете харесват по-екстремно настроени жени, които приемат предизвикателствата и рисковете. Учените потвръждават, че жените които приемат с отворени обятия рисковете, привличат много повече представители на силния пол.

Жени, които карат мъжете да се смеят

Жена с изострено чувство за хумор, която е душата на компанията и винаги ви разсмива може би ви звучи като перфектната половинка. Но не и за голяма част от мъжете. Те са привлечени по-скоро от жени, които се смеят на техните шеги, а не на жени-шегаджийки. Не сме сигурни на какво се дължи това, но е факт, доказан след редица проучвания. 

Любимото ни цвете издава интересни подробности за характера ни

Ако човек си хареса някое цвете, се впечатлява обикновено от тези със специфичен цвят, аромат, форма на цветовете. Яркият цвят на цвете...

Огромен бюст

Мъжете не харесват плоските жени, но пък същото важи и за огромния бюст. Затова дами, не харчете хиляди левове за уголемяване на бюста. Проучванията сочат, че мъжете предпочитат гърди със среден размер.

Младежко лице без бръчки

Все повече нараства тенденцията към запълване на появилите се бръчици, поставяне на филъри, изглаждащи лицето и всякакви анти-ейдж процедури в стремежа си към по-младолика визия. Но пък, може би ще ви изненадаме, мъжете, според направено проучване, предпочитат естествено изглеждащи жени с по-зрял вид. Много от мъжете предпочитат естествено изглеждащи жени със следи от възрастта, отколкото дами с изкуствено постигната визия, наподобяваща пластмаса.

И все пак, трябва да кажем на дамите, че трябва да действат така, както на тях им харесва и да правят с тялото и лицето си това, което пожелаят, без да се съобразяват с хорското мнение. Но ако искате да привлечете мъжете да тичат по вас, може да се вслушате в съветите ни, които са доказани от проведени сред мъжките представители проучвания. 

Какво показва формата на устните за характера на жената

Психогномистите са установили, че устните са основната  характеристика, която напълно разкрива индивидуалността на човека. С помощ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com