CHIVAS REGAL и CANANA FILMS представят филми за приятелството

16455

През 2005 година Гаел Гарсия Бернал, Диего Луна и Пабло Круз създават филмовата компания Canana Films. Те са приятели откакто се помнят и искат да работят заедно по проектите, които ги вълнуват.

Историята им се превръща във вдъхновение за най-новия проект на Chivas и Canana Films – късометражен филм в две части, разказващ историята на трима истински приятели. Първата част е режисирана от Диего, втората – от Гаел. Това е една вдъхновяваща история за приятелството – на екрана и зад камерата.

Откриват Берлинале с кунг фу

Надпреварата за „Златната мечка”, първия голям европейски кинофестивал за годината, се открива тази вечер в кунг фу стил с ...

Филмите са заснети в Тулум, Мексико и проследяват приключенията на трима приятели в открито море. Един пояс, който ги държи над водата е тяхното единствено спасение. Дали приятелството им ще издържи на това изпитание? Това може да разберете само, ако гледайте късометражните филми Drifting I и Drifting II.

През последните 7 години CANANA е продуцирала над 20 филма, включително първият пълнометражен филм на Луна – „Abel”, „Sin Nombre”, „Miss Bala”, както и англоезичният филм „Чавез” – отново на Луна.

От Chivas са подготвили специална изненада за почитателите на киното в България. Включете се в конкурса на Canana FILMS с две снимки, които разказват “Историята на вашето приятелство”!

Гага си е поставила за цел Оскар до 5 години

Близки до скандалната изпълнителка разкриха, че певицата иска да разшири полето на изявите си. И за такова вижда големия екран, съобщав...

Приятелството безспорно е богатство. Но предполагали ли сте, че то може да ви отведе като специални гости в Кан по покана на един от основните спонсори на фестивала? Единственото условие е да намерите две снимки, които по убедителен начин да разказват историята на вашето най-добро приятелство. Победителят, избран между всички страни-участнички, ще пътува до Кан със своя най-добър приятел още тази година и то в компанията на Гаел Гарсия Бернал и Диего Луна!

Повече информация за конкурса може да намерите тук:

http://www.facebook.com/ChivasRegalBulgaria/app_120846734764717

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com