Човекът след 2000 години - плешив и без зъби

81066
Човекът след 2000 години - плешив и без зъби
Снимка: Thinkstock

Мнозина смятат, че еволюцията на човека е достигнала своя връх, но истината е, че ние постоянно се променяме, както всичко живо на тази планета, предаде БГНЕС.

Има много теории за това как ще изглеждаме след 100 века. Според някои нашите потомци ще имат огромни очи, според други пък ще бъдат по-високи, но всички са категорични, че хората на бъдещето ще бъдат мутанти.

Учени от университет в Лос Анджелис са прекарали години в анализиране на хомосапиенс и неговата еволюция. Те направили портрет на човека, който ще живее след 2000 години. Според прогнозите той ще бъде плешив, без зъби, а обонянието може да изчезне.

Още по-интересно нещо в тази теория е, че телепатията ще стане основно средство за комуникация, а езикът постепенно ще стане неизползваем. Гласовете ще се запазят единствено в музиката, ако изобщо има такова изкуство в бъдещето. Косата на бъдещия човек ще изчезне напълно заради радиацията и глобалното затопляне.

Човечеството имало много Адамовци и Еви за прародители

Според ново проучване, направено под наставленията на изследователя д-р Еран Елхайк, най-ранните предци на съвременния човек са се по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...