CR-V и експозиция от 16 мотоциклета са акцентите на Honda

8974
CR-V и експозиция от 16 мотоциклета са акцентите на Honda
Щандът на Honda обединява автомобилна и мотоциклетна експозиция, а желаещите да купят нов модел ще могат да се възползват от промоционални оферти.

Интересното е, че специална част от щанда на Honda е обособена за детски кът, с трима професионални и висококвалифицирани аниматори, които ще се грижат не само за децата на потенциалните клиенти на култовата японска марка, но и на всеки посетител на салона, пожелал да повери децата си на грижите им. За по-големите и родителите им има два професионални тренажора за мотоциклетисти, където всеки желаещ ще може да провери своите умения. И да се позабавлява.

 

Пъстро многоцветие с ADAM на щанда на Opel

Тазгодишното издание (21 по ред) на автомобилното изложение протича на фона на рязък спад на продажбите на нови автомобили в Европа (ес...

При автомобилите най-голям интерес вероятно ще предизвика четвъртото поколение на CR-V, което предоставя богато оборудване, удобство, ергономичност и изключителни за класа си комфорт и вътрешно пространство. На автосалона “Бултрако” представя дизеловите 2.2 i-DTEC AWD LifeStyleBlack Edition, както и топ-версията 2.2 i-DTEC AWD Premium с елегантния Urban Edition аксесоарен пакет.

Другата новост е версията за 2013 г. на Civic с утвърдения и надежден 1.8 i-VTEC бензинов двигател.

Civic седан също присъства на щанда на Honda. Там са изложени още Accord и Jazz.

 

Toyota пуска Wi-Fi във всичките си автомобили

Днес Toyota обяви твърде интересна иновация - от утре, 15 юни всеки нов автомобил Toyota в България ще бъде оборудван с Wi-Fi интернет....

Много богата е гамата на мотоциклетите, които присъстват на щанда на Honda - 16 модела от всички категории. Почитателите на спортните машини ще останат доволни,тъй като на щанда присъства цялото семейство CBR - от най-мощния CBR 1000, през CBR 600, CBR 500, до малките кубатури за начинаещи мотористи CBR250 и CBR 125. Нови в къстъм категорията са VT 1300 и VT750C2B Black Spirit.

Снимки: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com