Цветовете лак за нокти, подчертаващи тена

4762
Цветовете лак за нокти, подчертаващи тена
Снимка: iStock

Стената с лак в салона за нокти може да бъде огромна, особено когато се сблъскате с море от бутилки във всеки цвят под слънцето. Дали класическото червено е най-доброто? Или какво ще кажете за по-смел нюанс на изумрудено зелено? Към коя посока клоните по отношение на студения сив цвят, който определен бюти блогър наскоро сподели в социалните медии? Защо не използвате лак за нокти с цвят на тен?

Можете да използвате вашата палитра лакове по два различни начина. Имате възможност да изберете мек, пастелен цвят, за да допълните тена на кожата си, или ярък, неонов цвят, за да контрастирате. Избягвайте да използвате червени, черни и сиви цветове, защото те няма да окажат влияние върху цвета на кожата ви.

Вижте какъв маникюр е модерен през 2022 г.

Вярно ли е, че носенето на ярко оцветени нокти ви кара да изглеждате с тен?

Има различни цветове, които изглеждат добре на всеки тон на кожата. Когато избирате перфектния нюанс на лака, помислете за вида на събитието, на което ще присъствате. Ако отивате на интервю, плаж или празнично парти, не забравяйте да се облечете подходящо за случая. Да приемем, че се чудите кой нюанс на боята за нокти да изберете. Ако не сте сигурни, изберете прозрачна боя за нокти. 

Не позволявайте на несъответстващ нюанс на лак за нокти да ви попречи. Зеленият, непрозрачен розов цвят, оранжевият и жълтият лак за нокти могат да ви помогнат да покажете още по-добре загара си. Тези нюанси ще направят загара ви ярък и ще придадат на летния ви ансамбъл плажно усещане. Дори и да сте открили, че белият маникюр или педикюр наистина подчертават цвета на вашия тен, не сте единствените. Неонови цветове (особено червени или оранжеви цветове), коралови цветове и златисто ще подчертаят топлите тонове на кожата ви и ще я направят по-розова в сравнение с останалите ви черти.

Когато имате тен, ще искате да се изфукате. Има много начини да привлечете вниманието към вашия тен и един от тях е като промените цвета на ноктите на ръцете и краката. Въпреки че боядисването на ноктите ви е лесен процес, не всички цветове могат да подобрят красивото ви излъчване.

Какъв маникюр да си направим според тоалета?

Какъв лак за нокти трябва да вземете според тена на кожата си?

Цветът на вашия лак за нокти трябва да върви добре с тоалета и тена на кожата ви. Може да сте запознати с „актуалните“ нюанси на сезона, но не всички от тях ще подхождат добре на тена на кожата ви. Различните нюанси на цвета изглеждат добре на различни тонове кожа (вариращи от по-светли цветове до най-тъмни). Преди да изберете нюанс на лак за нокти, трябва да знаете какъв е тонът на кожата ви.

Имате толкова много възможности, когато става дума за цвят, как изобщо да започнете? Най-добрите са тези, които ви карат да се чувствате и изглеждате добре. Началната точка е цветът на кожата ви.

Въпреки че има много различни тонове на кожата, има само четири основни нюанса: топъл, маслинен, хладен и неутрален. Кожата с топъл тон има подтон на злато и праскова, докато кожата с маслинен тон има подтон на жълто или зелено.

Готините хора са склонни да имат по-силен розов или син подтон, докато неутралните хора обикновено са някъде по средата, с кожа, която не изглежда да има явно топъл или явно хладен подтон. Полезно е да знаете вашия тип подтон, когато избирате дрехи и цветове за грим, но също така е полезно, когато избирате цветове за ноктите.

Избягвайте прозрачните тонове, ако имате светла кожа и искате да носите живо, традиционно червено. Червено-оранжевите тонове изглеждат фантастично на хора със светла до средна кожа. Изберете тъмно виненочервено за тези с по-тъмен цвят на кожата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ред и чистота: как правилно да съхранявате обувките в гардероба, за да удължите живота им

В колко часа трябва да пиете кафе, за да останете бодри през целия ден?

Спортни добавки: всичко за техните ползи и вреди

Как да научим кучето да стои само?

Опасно ли е говоренето насън?

Тези зодии удрят джакпота в края на май: Очакват ги големи финансови печалби

Доматеният сок - предимства и недостатъци за здравето

8 съвета как да ядем по-малко и да не гладуваме

Знаете ли колко е дълга река Дунав

Знаете ли колко е висока Статуята на свободата в Ню Йорк

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com