Да отбележим заедно световния ден на Йога

5168
Да отбележим заедно световния ден на Йога
Снимка: iStock

Отпразнувайте Международния ден на Йогата на 21 юни в Южния парк със специална виняса флоу практика, водена от Нина Сотирова и с домакин Sportbox. Практиката е безплатна и ще се състои от 19:00 до 20:00 часа, като единствено трябва да се запишете за участие на tinyurl.com/yzh6kdvm до 19 юни, включително. Всеки участник ще получи малки подаръци - бутилка за вода и Lactoflor.

"Йога обединява всички нас - нека споделим празничния ден и вълшебството, което ни разкрива йога" – провокира ни Нина. "Облечете спортния екип и се включете във флуидна йога практика, с която в синхрон с дъха ще презаредим тялото, ще си възвърнем блаженото усещане за покой свързвайки се с лекота с творческата си същност."

Очаквайте изненади от Antoinette Pepe, Lactoflor и Lole.

Antoinette Pepe се завръща запленена към йога практиките, защото за нея те не са просто способ за извайване на фигура, а начин за извайване и на вътрешния свят. Очаквайте най-новото от Antoinette Pepe по време на практиката.

За да допълним нотка с ефирност и женственост, с нас ще бъде и Lole - марка за активни жени, които желаят да практикуват своите спортни дейности с индивидуален стил, удобство и елегантност. Lole вярват, че здравословният начин на живот е начин на живот.

Първият български пробиотик на основата на млечно-кисела бактерия L. Bulgaricus, Lactoflor, знае че доброто здраве започва от вътре. Неговата мисия вече 30 години е да събуди вътрешната ни сила. Lactoflor - Здраве всеки ден, за моето семейство и за мен.

Обединени от страстта си към Йогата, нека заедно да се насладим на практиката на открито с подаръци за всички участници. Очаква ни и томбола с награди: Lole outfit, 3 безплатни практики в Santosha Yoga, книгата "Розовият балон" antoinettepepe и Пробиотици Lactoflor.

Да израстваме, да живеем, да обичаме, да се свързваме със себе си, чрез спорта и природата, да бъдем здрави и да се чувстваме добре... това е начин на живот.

Облечете екипа и елате на Йога практика в Южния парк, голямата поляна, на 21-ви юни от 19 часа или просто си присъединете с добро настроение заедно да отбележим Международния ден на Йогата.

За Международния ден на Йогата

На 11 декември 2014 година Общото Събрание на ООН приема декларация, с която решава 21 юни да бъде отбелязван като Международен ден на йога. Тази дата е единодушно избрана, защото 21 юни е свързан с лятното слънцестоене. На този ден, когато светлината е най-много, практиката на йога може даде равновесие и баланс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com