Дамите от тези 3 зодии влудяват господата

13707
Дамите от тези 3 зодии влудяват господата
Снимка: iStock

Тъй като зодиите предопределят до голяма степен характера, недостатъците и положителните черти, слабостите, страховете, уменията, не е неочаквано, че дамите от определени зодии са като магнит за мъжете, а от други ги плашат и влудяват с поведението си. Представителките на кои 4 зодии са най-неприятни за господата с действията и характера си и защо?

Зодия Овен

ТОП 4 зодии, чиито отношения ще доведат до неприятности

Срещата на тези двойки им обещава нещастие и болезнена раздяла в бъдеще. Те са несъвместими помежду си. За тях астролозите ни информир...

Упорити и винаги с рогата напред, дамите от тази зодия влудяват господата с тропането си с крак, неумението и нежеланието да правя компромиси, пословичния си инат и настояването винаги всичко да става така, както те желаят. И най-толерантният и отстъпчив мъж се чувства притиснат от дамата Овен, която се е качила на главата му и смело тропа с копита.

Дамите от зодия Овен са страстни натури с бурен нрав, неконтролируеми емоции и пъстър любовен живот. Често те са неверни, тъй като не държат особено на дългосрочното обвързване, а на флирта и морето от емоции, което ги залива в началото на всяка връзка. Еднообразието им е непривично и неприятно, господата, обвързали се с тях, трябва да проумеят това и да играят роли, подготвят изненади, за да задържат дамите до себе си и само за себе си. Това съвсем естествено влудява господата и ги кара да се чувстват често неуверени в себе си и половинката си или пренебрегвани.

Дамите Овен са крайно взискателни към партньора си. Те изискват от него всичко в отношенията им да изглежда като на кино и да е повод за завист у околните. Това е стресиращо и уморително за господата и изглежда като живот за другите, а не за себе си.

Зодия Дева

Дамите Дева влудяват и плашат мъжете на първо място със собствените си страхове. Те се притесняват от всичко, често страдат от хипохондрия или не пускат мъжа и детето на ски, притеснявайки се, че ще ги… затрупа лавина. Това е крайно неприятно и води до натрупване на ежедневен стрес в отношения и в ежедневието.

Кои зодиакални двойки ще доминират през 2022 година?

Понякога любовните комбинации между различните зодии дават интересно отражение. Двойките имат свойствата да постигат неща заедно, като ...

Дамите Дева имат склонност и прекалено да анализират връзката, както и думите на партньора си. Те могат да прекарат часове, тормозейки мъжа до себе си да изясни какво чувства или какво е имал предвид с конкретна дума. Изтощаващо и уморително за мъжете е и ги влудява, причина е за депресия и изнервеност у господата, съжителстващи с дама от зодия Дева.

Зодия Скорпион

Страстни, очарователни и чудати, дамите от тази зодия са едновременно и магнит за мъжете, и влудяващи, техен пристан и буря, от която да избягат. Скорпионките са наистина сложни и уникални характери, те са свободолюбиви и едновременно с това не дават свобода на партньора си, като го влудяват с чувството си за собственост и безпричинната си ревност. Дамата Скорпион живее в непрекъснат страх – за бъдещето, за семейството, за утрешния ден, който прехвърля и на половинката си, внушавайки му колко страшно изглежда всичко и че предстоят катаклизми. Колкото и обаятелни и страстни да са скорпионките, те плашат мъжете с нрава, емоциите, отмъстителността, лидерството и независимостта си и ги влудяват с ревност.

Жените Скорпион се стремят към връзка, в която да са господарки, решаващи къде, какво, кога и как да се случва. Това кара мъжете да се чувстват притиснати, командвани и неуважавани.

Тази зодия държи и на външния вид, и на обноските на господата, и на положението им в обществото, тласкайки своята половинка към кариерно израстване и настоявайки тя да се облича по различен начин или да намери по-престижна работа. Всичко това води до изострени отношения във връзката, до проблеми и до влудяване на мъжа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com