Дамите от тези 5 зодии до последно не искат да се омъжват

7349
Дамите от тези 5 зодии до последно не искат да се омъжват
Снимка: iStock/Guliver

Поради една или друга причина някои жени не се омъжват цял живот - дали не са открили подходящия партньор, отдали са се на кариера, предпочитат да бъдат сами - вариантите са много, а животите на всяка дама са си техен личен избор. Но има и друго влияние от нашия зодиакален знак относно това каква е вероятността да останем стари моми. Астролозите откриват връзка между зодиакалния знак и самотата. 

В следващите редове вижте дамите от кои зодии са най-склонни да останат сами и да не искат да се омъжат:

Везни

Представителките на този знак изпадат пред големи дилеми дори за най-маловажните избори в живота си, както и за някои ежедневни покупки например. Именно затова за тях се оказва голямо предизвикателство да се решат на подобна крачка и промяна в живота си. Проблемът често се крие в самите тях - изпитват несигурност в чувствата си и доста често променят отношението си към партньора, което отблъсква отсрещния човек.

Кои зодии обичат самотата?

Стрелец

Дамите Стрелци обожават свободата си - те не пропускат купон, пътешествие или приключение. Те просто не са създадени да бъдат домакини и да изградят стабилна основа на семейното огнище. Мразят рутината, в която попадат при сериозните връзки и затова рядко се обвързват за по-дълго време. Предпочитат мимолетния флирт и забежки. Въобще не им тежи това, че нямат съпруг.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци също обичат големите компании, запознанствата с нови хора и посещаването на различни събития. Те винаги правят така, че да са в центъра на вниманието. Затова партньорът им трябва да е окей с тази им черта, ако иска отношенията им да се запазят. В противен случай, когато жената Близнак усети органичение или ревност, се отдръпва моментално. Много от жените от тази зодия всъщност сами избират да останат стари моми, отколкото да се откажат от социалния си живот и контакти.

Тези 4 зодии винаги остават неразбрани и самотни

Скорпион

Не е тайна, че жените Скорпионки могат да бъдат много токсични - от болестна ревност до жестока манипулация, скандали, негодувание и т.н. Опредлено трябва да си намерят партньор с железни нерви, който може да изтърпи тежкия им характер, ако не искат да останат сами цял живот. Гордостта и егото на дамите от този знак също са до небето, така че и те лесно ще приемат самотния живот вместо да правят компромиси.

Водолей

Водолейките са последните “стари моми” на зодиака, тъй като за тях свободата е висша ценност. Не се притесняват от липсата на партньор и дори напротив - чувстват се отлично и винаги откриват нови начини за оцветяване на ежедневието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com