Датата ви на раждане показва какъв е характерът ви

37344
Датата ви на раждане показва какъв е характерът ви
Снимка: Istock/Guliver

Неслучайно сме родени точно на датата, която съдбата е отредила за нас. Трябва да знаете, че числото, свързано с раждането ви, говори много за това какъв характер имате.

Ако сте родени между 1 и 10-то число: Вие сте изключително интелигентни хора, които нямат равни, когато говорим за смели бизнес решения и избор на посока в живота. Много хора ви завиждат за това, което умеете и за нюха, който имате. Вярвате много в собствените си възможности, рядко разчитате на другите и това ви прави изключително успешни. В любовта сте много придирчиви – не давате сърцето си на кого да е. Винаги избирате половинките си много внимателно и имате завишени критерии за това. Обичате да давате, но и да получавате в замяна – смятат, че всичко в живота трябва да е по равно.

3-те зодии, които са верни до гроб

Не всички хора изневеряват и е добре да знаем, че има зодии, за които любовта е свята, а изневярата немислима. Ето кои са те: ТЕЛЕЦ: Т...

Ако сте родени между 11 и 20-то число: Вие сте много сензитивни хора, които имат силно развита интуиция. Не вярвате на разума си толкова, колкото вярвате на сърцето си. То ви говори най-добре какво е редно да правите в живота, как да постъпвате и е най-ценният ви съветник. В любовта сте изключително примерни – давате много обич, подкрепа и никога не търсите нищо в замяна. Никога не бихте изневерили, давате най-доброто от себе си и затова често имате много смислени, дълги и щастливи връзки. Обичате изкуството, можете да пишете или рисувате, талантът ви е наистина голям и много хора се възхищават на това, което умеете.

Ако сте родени между 21 и 31-во число: Вие сте много добронамерени личности, които винаги са готови да дадат всичко от себе си, дори на непознати. Вярвате в силата на доброто и винаги се стремите да давате именно това на всичко около себе си. В любовта сте много предпазливи, наранявани сте много пъти и за съжаление това е оставило белег у вас. Но не сте станали лоши, напротив – все повече оценявате добрите хора с добри намерения. Не сте се озлобили, а просто очаквате истинската любов с отворени обятия. Обичате да пътувате, да намирате нови хобита и непрекъснато да развивате себе си като личности. Умеете да правите много неща, имате хубава професия и много хора се радват искрено на начина, по който живеете живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com