Деликатна или грубиянка си според зодията

17699
Деликатна или грубиянка си според зодията
Снимка: Pexels

Хората са много различни по стил на общуване и това до голяма степен зависи от зодиакалния знак.

Представителките на зодия Дева например не се стараят да се сприятеляват с новите си познати и не полагат усилия да ги впечатляват. По-скоро чакат те да бъдат очаровани, а до тогава демонстрират превъзходство и студенина.

Овните обикновено избират фамилиарниченето, като се държат с всички като с приятели. Представителите на знака често смятат, че игнорирането на дребни правила на добрия тон пестят време и могат да те сближат с тези, които преди не са се вълнували от личността ти.

От кои 3 зодии да очакваме ПРЕДАТЕЛСТВО през април

Предателството е едно от най-лошите неща, които могат да сполетят човек. Никой не иска да почувства дълбокото разочарование и онази бол...

Стрелците се стремят да потиснат хората със своя авторитет. Искат да покажат, че са най-важните във всичко. Властни са и демонстрират превъзходство. Но в същото време могат да бъдат и много мили и добродушни, ако някой успее да им влезе под кожата.

Представителките на зодия Водолей не се придържат към даден тип на общуване. Всичко при тях зависи от настроението – могат да бъдат очарователна компания, но могат да са и просто непоносими.

Козирозите винаги искат да покажат, че са най-добрите във всичко, което вършат, че имат стабилно положение и очакват по този начин отсрещните да се досещат, че с тях трябва да се общува със сериозна доза уважение.

В повечето моменти Везните са услужливи и любезни, снизходителни са към недостатъците и като цяло са добронамерени. Вежливи са. Имат добри маниери, поведението им е харесвано и се радват на широко одобрение.

Телците предпочитат неутралния, спокоен стил на общуване. Изразяват емоции само пред най-близки хора, които са си заслужили доверието им. Всички други ги виждат само в една светлина - възпитани, тактични хора, които не изразяват чувствата си и не са податливи на крайни емоции.

Няма по-мъдри знаци в зодиакалния кръг от тези пет

Неуспехите и победите се възприемат по различен начин от всички хора. Някой извлича по-голяма полза от своите поражения, друг се учи от...

Раците не се разкриват пред по-малко познатите им хора. Приветливи са, въпреки че са затворени.

Лъвовете със сигурност предпочитат да се усмихват пред непознати, шегуват се, приставят оригинални идеи и демонстрират колко осведомени са във всички области, като очароват околните. Но понякога се появява и другата им същност и стават високомерни, пренебрежителни и подценяващи всички останали.

Скорпионите предпочитат да сплашат тези около себе си още в началото на отношенията им, за да не ги наранят впоследствие. Обикновено използват цинични изрази, а поведението им е застрашително. Могат да бъдат и изключително любезни, но ако с това се стремят да постигнат конкретна цел.

Рибите се държат студено и сдържано, но само към тези, които не познават добре. С тях не говорят много, а по-скоро предпочитат да слушат и да си вадят изводите. Близките им обаче се радват на много топло поведение от тяхна страна.

Близнаците, както подсказва и името на зодията им, имат поне две лица. Кое ще покажат зависи най-вече от това кой стои срещу тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com