Денят, в който сте родени, разкрива много за вас

9287
Денят, в който сте родени, разкрива много за вас
Снимка: iStock/Guliver

Не само зодията и асцендентът, но и денят, в който сте родени, предопределя съдбата ви и говори много за характера ви. Ако искате да разгадаете какъв е човекът до вас или да се самоопознаете по-добре, да надникнете дълбоко в същността си и да достигнете до скритите си силни и слаби черти, проверете деня си на раждане.

Какви хора са родените във всеки един ден от седмицата?

Строго забранено: Какво не трябва да правите на рождения си ден?

Магове, ясновидци и много други хора наистина вярват в свещения смисъл на деня, в който човек е роден. И ние не правим изключение. Наме...

Понеделник е денят под контрола на Луната. Родените през този ден са емоционални, като емоциите им се менят често така, както фазите на Луната. Щастливи са и се чувстват силни,  непоколебими и способни да постигнат всичко, ако имат щастлив брак, верни приятели и семейство, което ги обича. Те са всичко за тях – и тяхна опора, и сила, и тласък в живота за изкачване на върхове и постигане на целите. Луната, която според астрологията е дом на майчинството, прави хората, родени в понеделник, майчински настроени към по-слабите, грижовни и чувствителни.

Вторник е денят на Марс (Марс или Арес е и богът на войната) и хората, родени в този ден, са с бойна натура, темпераментни, решителни, безотказни. Влизат в битки за постигане на целите си и не приемат „не“ за отговор или загуби. Езикът им е остър, но справедлив, действията – право в целта, решенията – в името на победата. Избухливи, често изнервени, но крайно справедливи – те са бойци в истинския смисъл на тази дума.

Сряда е денят на Меркурий и хората, родени в този ден, са добри в сферата на финансите. Мечтатели, пътешественици, обожаващи да пътуват, те са многопластови, комуникативни и постигащи целите си някак случайно, на късмет и без да се трудят за тях. Меркурий е римският бог на търговията, пътуванията и науката, което обяснява защо тези хора са надарени с интелект и красноречие и с лекота управляват другите да постигат целите им, без самите те да полагат труд.

Четвъртък е денят на Юпитер и хората, родени в този ден, притежават чувство за хумор, неизчерпаем оптимизъм, безотказен стремеж към свобода и независимост във всяко едно отношение. Не очаквайте от тези хора лесно и бързо да свият гнездо и да се установят. Те често пътуват и считат, че животът е живот, когато е на път и когато е изтъкан от независимост.

Денят на раждане определя съдбата и късмета ни – ето как

Всеки се появява на този свят със свой собствен късмет, бил той повече или по-малко. Истината е, че денят на раждане до голяма степен о...

Петък е денят на Венера, която прави хората, родени в този ден, харизматични, романтични, артистични, понякога обичащи себе си до нарцисизъм. Родените в петък често живеят в свой свят – на фантазиите, далеч от реалността. Виждат чашата винаги наполовина пълна и гледат на света оптимистично и през розови очила. Духът им е артистичен и са изключително забавни спътници в живота.

Събота е денят на Сатурн, който носи на родените в този ден разумност и практичност. Тези хора са консервативни, зрели емоционално, независимо от възрастта им, действат разумно и обмислено и винаги планират живота си години напред. Стабилността и известността им носят спокойствие и щастие.

Неделя е денят на Слънцето и хората, родени в този ден, са просто щастливи. Харизмата им е завладяваща, пътищата пред тях – отворени, а ангелът им бди над тях и съпровожда всяка тяхна стъпка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com