X
 
 

Депутат пусна реклама да гласуват за него в Pornhub

3397 0
photo of Депутат пусна реклама да гласуват за него в Pornhub
Снимка: Thinkstock/Guliver
Датски депутат предизвика критики, шеги и поощрение, след като пусна реклама за предстоящите избори в най-големия сайт за порнография в света, пише БГНЕС, позовавайки се на вестник "Копенхаген Пост".

Йоахим Олсен избрал подходящо за Pornhub послание към избирателите: "Когато свършите с мастурбацията, гласувайте за Йоке"! Йоке е умалително за Йоахим в датския език.

Pornhub създаде образователен център

Pornhub създаде образователен център, наречен Pornhub Sexual Wellness Center. Целта му ще бъде да повиши качеството на интимния живот ...

Олсен казва, че платформата е нетрадиционна в сравнение с обичайните плакати, разлепени из града, но твърди, че потенциалът на подобна реклама е огромен. "Половината интернет е посветен на порнографията. Трябва да си там, където са избирателите", смята Олсен.

Депутатът признава, че е търсил комедиен ефект и е искал хората да се забавляват, дори да не гласуват за него.

Той заяви, че не е обсъдил с партията си Либерален Алианс рекламата, но повечето колеги, с които говорил по темата го подкрепили.

"Знам че ще има хора, които ще са против. В днешно време не можеш да кажеш нищо без някой да се обиди. Не го приемам навътре. Тези, които ме познават като политик знаят, че съм сериозен. Но освен това имам чувство за хумор и смятам това за забавно", подчерта Олсен.

Проблеми за Google във Великобритания - заради реклами

От Google заявиха, че ще проучат примери за реклами за Великобритания, водещи като резултати от търсенето до компании, предлагащи услуг...

Йоахим Олсен е популярен в Дания. Той имаше бляскава кариера като спортист и спечели сребърен медал в тласкането на гюле на Олимпийските игри през 2004 година.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...