Дневен хороскоп за 1 март

21489
Дневен хороскоп за 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първият ден на март ще ви подскаже, че трябва да забавите темпото. Може да не се наложи да получавате предупреждение за това. Ако ви е възможно останете у дома и си вземете ден отпуска.

Телец

Баба Марта ще ви посрещне с много добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите се ограничете до две геройства.

Близнаци

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Рак

Този ден ще ви зарадва с нещо отдавна забравено, което ще изникне на хоризонта в най-подходящия момент. Използвайте случая и се отблагодарете на Съдбата, като сторите добро някому.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица

Разберете какво ви очаква през тази седмица в любовен план. Овен Тази седмица партньорът ви ще има нужда от вас – може би ще ис...

Денят ще обърка плановете ви, но това което ще ви предложи ще е достатъчно да се почувствате доволни от направеното. В личен план бъдете внимателни към чувствата на половинката ви.

Дева

Не е лошо да сте по-подозрителни, особено когато става въпрос за хора, които не познавате. Колкото и да ви е симпатичен някой не разкривайте всичко за себе си ако го познавате от скоро.

Везни

Този четвъртък бъдете по-настойчиви в исканията си. Може да ви се струва невероятно да получите всичко, което искате, но е на пълно възможно ако бъдете по-настоятелни.

Тези 3 зодии са родени да бъдат майки

Има различни видове майки – някои са "готини", а други държат на традициите, предавани от поколения. Има такива, които обучават ...

Скорпион

Денят ще ви срещне с ваш приятел. Разговорът ще ви подтикне към равносметка. Не гледайте само материалните постижения и не вярвайте на фалшиви усмивки. Важното е вие да се чувствате доволни от себе си и да не се сравнявате с другите.

Стрелец

През този ден ви очаква запознанство с интересен човек. Връзката ви може да се развие много бързо и да прерасне в нещо повече.

Козирог

Кои са най-любимите сандвичи?

Представете си свят без сандвичи. Където и да седнете е почти невъзможно да не срещнете любимата комбинация между хляб, месо и сирене, ...

През този ден се водете от собствените ви убеждения. Съветите на другите може да ви послужат за ориентир, но не се повлиявайте прекалено от тях. Или поне не и, докато не се проясни ситуацията.

Водолей

Днес ще получите важна насока. Опитайте се да използвате информацията максимално. Не е нужно да изпитвате никакви угризения по този въпрос.

Риби

Този четвъртък отделете повече време за здравето ви. Помислете как бихте могли да промените ежедневието си така, че в него да има повече време за движение и приготвянето на здравословна храна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com