Дневен хороскоп за 10 февруари

15858
Дневен хороскоп за 10 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не се притеснявайте да поискате подкрепа, както физическа, така и морална. Не мислете кой какъв и дали ще се съгласи. Действайте на момента. Ще се учудите колко приятели имате.

Телец

Тази събота е добре да бъдете по-приятелски настроени към близките ви. Не разваляйте почивния си ден. През деня може да съживите старо приятелство. Ако ви поискат услуга не отказвайте, скоро и на вас ще ви се наложи.

Близнаци

Тази събота всичко, което ще ви трябва е умереност. В думите, в рисковете, в делата, в плановете. За вас е най-добре да сте здраво стъпили на земята и да не очаквате много. Само така ще се предпазите от разочарования и дори ще сте доволни от полученото.

Рак

Колкото по-малко говорите за това, което правите, толкова повече ще ви спори в реализирането на идеята ви. Опитайте се да мълчите най-вече за бъдещите си планове. Когато ги споделите силата им намалява.

Лъв

Това различните зодии НИКОГА няма да си признаят

Някои истини не искаме да признаем дори пред себе си, просто защото са неприятни, карат ни да се чувстваме уязвими и е ...

Тази събота ще сте изпълнени със сила и енергия. Много хубаво обаче не е на хубаво и най-добре да си поставите лимит на експанзивността си. В противен случай силата ви може да ви доведе не там, където искате.

Дева

Тази събота активността ви няма да е на ниво и ще ви влече повече към размисъл, колкото към работа. У дома обаче ще очакват друго от вас. Може да облечете мислите си в думи, така ще успеете да залъжете 1-2 души. В края на деня обаче няма да сте доволни от себе си.

Везни

Тази събота е добре да запазите мнението си за себе си преди да сте наранили някого. Хилядите извинения и обяснения след това няма да свършат много работа. Истината е, че да си замълчите ще е по-малкото зло.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето какво вещаят звездите в любовен план за този уикенд. Овен Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, ...

Скорпион

Тази събота не си позволявайте да сте нетърпеливи. Някой ви е подготвил и изненада и може да провалите замисленото. Правете се, че нищо не забелязвате, дори да се досещате. Преживяването ще е приятно при всички положения.

Стрелец

Тази събота човек, когото харесвате ще се опита да ви манипулира. Склонни сте да направите за него повече от колкото заслужава. Заслугата и симпатията не винаги са свързани така че бъдете умерени.

Козирог

5 причини защо Водолеят е идеалният партньор

В месеца на любовта, когато рожден ден празнуват най-вече родените под знака на Водолея, ще ви припомним защо трябва да сте адски бла...

Тази събота със сигурност няма да ви е лесно. Ще ви е трудно да влезете в релси. Опитайте се да балансирате чувствата в себе си. Не забравяйте, че най-тъмно е точно преди съмване.

Водолей

Тази събота може да започне с неувереност във вашите сили. Не се измъчвайте напразно. Дори да не знаете какво точно да правите опитът и вроденият ви усет ще ви водят напред. Точно сега не трябва да се замисляте много.

Риби

Тази събота ще заслужите похвала, но останалите са прекалено заети, за да се досетят и направят нещо по въпроса. Не се сърдете, а вземете нещата в свои ръце. И без това само вие най-добре знаете какво точно искате, така че си направете подарък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com