Дневен хороскоп за 11 февруари

16947
Дневен хороскоп за 11 февруари

Овен

Тази неделя няма да може да избягате от същността си, така че не се и опитвайте. Всякаква промяна и развитие, обаче са възможни. Започнете с малкото.

Телец

Тази неделя е добре да си припомните някои приказни истории. Чудесата се случват и извън книгите, стига да имате повече вяра, че имат място и във вашия живот.

Близнаци

Тази неделя ви очаква запознанство. Не се заблуждавайте, че когато някой е интересен, то той непременно е и добър човек. Има и такива случаи, но е хубаво да се провери първо.

Рак

Тази неделя ще имате възможността да прекарате деня изцяло в съответствие с вашите желания. Не пропускайте да осигурите комфорта си точно във вида, който ви харесва най-много.

Лъв

Това различните зодии НИКОГА няма да си признаят

Някои истини не искаме да признаем дори пред себе си, просто защото са неприятни, карат ни да се чувстваме уязвими и е ...

Денят обещава повече движение, отколкото сте планирали. Ако отдавна не сте се раздвижвали в това няма нищо лошо. Все пак не се натоварвайте рязко, за да не си причините някоя травма.

Дева

Някои сърдечни рани все още не са зараснали, но това не означава, че не трябва да започнете да правите първи крачки към оздравяването ви. Бавно, търпеливо и скоро ще усетите ефекта.

Везни

Повече вяра в способностите ви ще направи чудеса и значително ще спести пътя ви към целта, а и вложеното време. Намерете час-два да се видите с приятел, с когото отдавна отлагате срещата.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето какво вещаят звездите в любовен план за този уикенд. Овен Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, ...

Скорпион

Нужна ви е спешна промяна в поведението. Ситуацията, в която се намирате отдавна не ви устройства и вината на останалите не толкова значителна, колкото се опитвате да я изкарате.

Стрелец

Не вярвайте на добрия вид и приятното впечатление. Често това е търсен ефект. Трявба ви повече време, за да се убедите какво точно представлява този, който ви интересува.

Козирог

5 причини защо Водолеят е идеалният партньор

В месеца на любовта, когато рожден ден празнуват най-вече родените под знака на Водолея, ще ви припомним защо трябва да сте адски бла...

Поставили сте си цел, върху която толкова много сте се фиксирали, че пропускате важните действия за постигането ѝ. Опитайте се да се абстрахирате от нея за известно време и нещата ще се получат много по-лесно.

Водолей

Не очаквайте другите да споделят мнението ви и не бързайте да си правите изводи от това. Понякога съвсем различни хора намират едно общо помежду си, но много ценно.

Риби

Разграничете настроението си от действията на другите. Никога няма да сте сигурни защо и как някой е постъпил по даден начин. Важното е да се чувствате подредени отвътре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com