Дневен хороскоп за 15 декември

15302
Дневен хороскоп за 15 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не предприемайте сериозни стъпки без да сте съгласували действията си с половинката ви, особено ако касаят връзката ви. Не забравяйте, че сте двама, в противен случай може да предизвикате прекалено сериозен разговор.

Телец

Присъствието ви днес ще зарадва изключително много някого. Следете за съответна реакция, защото може да пропуснете важен момент, който да разнообрази съществено живота ви.

Близнаци

През този ден може да преживеете неясноти с документи. Проверявайте добре адреса и цялата информация, с която боравите. Това ще ви даде още един шанс да проверите грешките си.

Рак

Затишието пред буря е напрягащо, затова сами си измислете по-активно занимание, в което да вложите енергията си. Нека бъде по ваше желание, за да избегнете то да ви бъде натрапено от някой друг.

Лъв

Почивката е задължителен елемент от работната седмица и започнете да мислите за нея отсега. Заслужавате най-добрия начин да отдъхнете, така че не жалете средства да се разтовари възможно най-комфортно.

Дева

Едно кратко пътешествие ще ви се отрази добре. Ако не е възможно да го започнете още в петъчния ден помислете, къде бихте могли да отидете през уикенда поне за едно денонощие.

Везни

Опитайте се да не натрапвате възгледите си, колкото и да сте сигурни, че сте прави. Не забравяйте, че докато човек не премине сам някои пътеки няма как да разбере нещата.

Любими десерти на зодия Стрелец

В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти на представителите на тази зодия. Представителите на този знак са огнен...

Скорпион

Положението не е толкова черно, колкото си го представяте. Бъдете истински добронамерени. Докато отвътре ви изпълва негативизъм, няма как и около вас да просветне.

Стрелец

Бъдещето ще покаже дали сте били прави, а до тогава спазвайте правилата и добрия тон. В противен случай в един момент няма да ви е ясно кое защо се случва и най-вече от какво са произлезли някои последици.

Козирог

Коя е зодията с която не се разбираме? Част 2

Зодиакалните знаци в хороскопа са различни, както и самите характери на хората, които са родени по определен знак. И както всеки знак о...

Този петък се въздържайте от излишества. Това се отнася, както за храни, така и за напитки. Особено внимателни бъдете с новите продукти, които опитвате за първи път.

Водолей

Навлизате в положителен период, който започва да ви носи първите сладки плодове. Заслугата е изцяло ваша, но продължавайте в същия дух, защото това е вашият път. Само в началото е трудно.

Риби

Този петък отметнете, колкото се може повече задачи. Не си мислете, че през уикенда ще имате време за нещата, които сте планирали. А и това е време за почивка, а не за работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...