Дневен хороскоп за 2 април

13503
Дневен хороскоп за 2 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ви е позволено да се поотпуснете и да излезете от правилата. То се знае какво трябва, но бива ли всеки ден. Сега ви е позволено да правите това, което вие искате, стига да не вреди на някой друг.

Телец

Този вторник ефектът на бумеранга ще сработи срещу вас. Не се обвинявайте, а разкаянието приемете като поука и опит. Това е най-важното.

Близнаци

Този вторник ще сте склонни да се обвинявате, при това – без причина. Но вие не сте отговорни за постъпките на другите. Това, че е пренебрегнат ваш съвет не означава, че отговорността е ваша.

Рак

Този вторник ще сте нетипично спокойни и хладнокръвни или по-скоро изразът на чувствата ви ще е такъв. Не се притеснявайте от реакциите на околните. Покажете, че можете да сте различни.

Лъв

Този вторник някой ще ви напомни за ваше старо обещание. Минало е време, но е добре да го изпълните, освен ако не предложите друг вариант.

Дева

Този вторник не се съмнявайте във себе си. Нито във възможностите, нито в силите си. Способности и то много. Само повярвайте в себе си.

Везни

Този вторник е добре да направите равносметка, така по-ясно ще осъзнаете мотивите на целите си и начина, по който да ги постегнете. Започнатото днес ще бъде завършено бързо и успешно.

Месечен хороскоп за април 2019 г.

Овен Акцентът през този месец ще бъде в това да внимавате и помните много добре какво точно казвате, на кого и кога. За целта ще трябв...

Скорпион

Този вторник може да научите много от грешките на другите. Наблюдавайте и не коментирайте. Не си позволявайте да критикувате другите, а само наблюдавайте и почерпете опит.

Стрелец 

Този вторник не трябва да се предавате пред  трудностите. В момента, в който се отпуснете ще настъпи хаос, който ще ви е трудно да овладеете.

Козирог 

Седмичен хороскоп за 1-7 април

Овен През първата седмица на април мънички, но важни задачи ще очакват своето разрешение. Не ги игнорирайте, тъй като са важна част от...

Този вторник може да се почувствате, като жертва на ситуацията. Не действайте първосигнално. Премете седем пъти преди да отрежете.

Водолей

Този вторник не се подавайте на чужди влияния и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Риби

Този вторник ще разберете, че колкото по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com