Дневен хороскоп за 2 януари

11271
Дневен хороскоп за 2 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо.

Телец

Днес ще разберете, че не винаги и не всички са на вашата честота. Мерете думите си, ако не искате да загубите ценни привърженици и дори приятели. Използвайте по-често думата "извинявай".

Близнаци

През този ден се опитайте да сте перфектни, така че за не може да бъдете упрекнати в нищо. Околните ще са доста критично настроени към вас, не им доставяйте удоволствие.

Рак

През този ден ще притежавате изключителна сила. Всичко ще ви се струва лесно и мъничко. Справяйте се със задачите си, но не унижавайте околните. Няма да е лесно да устоите на изкушението да се възгордеете, но ще трябва.

Лъв

Седмичен хороскоп за 1-7 януари

Овен Първата седмица на Новата година ще започне с пълна пара. Няма да имате много време да приспособяване, така че не прекалявайте с ...

През този ден успехът ви днес ще зависи от това дали добре сте обмислили действията си и дали ще "уловите" момента. Ако сте подготвени добре, никакви изненади няма да ви отклонят от пътя ви.

Дева

През този ден честността ви ще смути мнозина и ще ги постави в неловко положение. Помислете, обаче, дали наистина искате да ги поставите в точно това положение.

Везни

През този ден чарът ви ще отваря всякакви врати. Затова ако ви предстои, тежка за изпълнение задача, действайте точно сега. Вечерта не отговаряйте на предизвикателен СМС, а си сипете чаша вино и си легнете рано.

Месечен хороскоп за януари 2018 г.

Овен През първия месец от Новата година е добро време за довършване на останала работа от изминалата година. През първите две седмици ...

Скорпион

През този ден с чиста съвест може да експлоатирате околните. Работата е там, че те ще бъдат щастливи да ви бъдат от полза. Лошото е, че няма да може да се "подпишете" под всички постижения, но пък ще си спечелите име на добър лидер.

Стрелец

През този ден се опитайте да се отдръпнете назад и да погледнете ситуацията от горе. Ще видите много нови и интересни неща. Дълго време сте били притиснати в собствените в граници, нищо не ви пречи да ги разширите и да си дадете повече свобода.

Козирог

Годишен хороскоп за 2018 година - Риби

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух...

През този ден изборът ще бъде изцяло ваш. Истината е, че просто нямате право на грешка, а ще се двоумите дали да работите или да мързелувате. Каквото и да изберете резултатът ще е дълготраен.

Водолей

През този ден ще разберете, че освен желание понякога ни е нужен и повече кураж, вяра, лудост, изобщо един вълшебен коктейл от несъвместими с реалността умения, които да направят успеха ви реален!

Риби

През днешния ден не си позволявайте прекалено много отдалечаване от реалността. Ще имате реална работа за вършене. Наблегнете на работата си и е много възможно да постигнете големи успехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com