Дневен хороскоп за 2 май

4024
Дневен хороскоп за 2 май
Снимка: БГНЕС

Овен

През този ден ще сте толкова увлечени от нещо, че няма да сте много приятен събеседник. Ако имате уговорка опитайте се да обърнете достатъчно внимание на човека, с когото разговаряте. По-късно ще можете да наваксате в размислите, когато останете насаме със себе си.

Телец

Днес няма да има нещо, което да е в състояние да ви извади от спокойствието, в което сте потънали. За някои това може да изглежда прекалено равнодушно. Ако имате среща с приятели не странете от разговора. Някой може да се обиди.

Близнаци

Днес ще боравите с думите като истински оратор. Хубаво е да дадете път и на слушателя у себе си, особено ако прекарате деня с други хора. В противен случай рискувате срещата ви да не се повтори скоро. Вечерта ще имате приятен телефонен разговор.

Рак

Днес ще виждате и чувате само това, което искате. Вечерта ще ви върне обратно в реалността. Хубаво е да го направите сами, за да не ви е неприятно.

Лъв

Днес имате доста работа по дома. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да приключите с нея преди да се насочите към удоволствията. Пуснете си музика и нещата ще минат по-безболезнено.

Дева

Днес ням да може да скриете истинските си чувства. Ако ви предстои среща с близки хора това може да предизвика някои проблеми. По-добре предупредете, че не сте в настроение, но все пак се опитайте да се въздържате.

Везни

Днес ще внесете настроение в компанията си. Вашите приятели ще са истински щастливци. Все пак не се раздавайте докрай, оставете нещо и за себе си. Не пренебрегвайте половинката си.

Скорпион

Дневен хороскоп за 1 май

Овен Вярата в доброто е нещо хубаво, но вие имайте резервен вариант. Може би ще успеете да свършите много неща сами, но друго си е да...

Този ден, за да се чувствате добре направете нещо от сърце, при това без да очаквате похвала или благодарност. Отплатата, разбира се, ще дойде, но на един по-късен етап. Просто бъдете доволни, че сте направили добро.

Стрелец

Днес насочете вниманието си и силите само към едно нещо. Само така денят ще е ползотворен. Най-малкото разсейване може да провали намеренията ви и денят да бъде пропилян.

Козирог

Днес е добре да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно не предявявайте претенции към когото и да било. Всъщност и към себе си не бъдете прекалено строги.

Дневен хороскоп за 30 април

Овен Днес се опитайте да не се месите в работата на другите. Имате доста материал за размисъл за самите вас. Освен това не правете усл...

Водолей

Събитията от този ден няма да се съобразяват с вашето темпо и желания. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това. Приемете го като знак, че трябва да си починете и да намалите темпото.

Риби

Днес ви очаква един горещ ден, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината. Вечерта останете у дома си, за да успеете да се наспите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com