Дневен хороскоп за 20 юли

26648
Дневен хороскоп за 20 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден може да се почувствате уморени. Не се натоварвайте, колкото и работа да има – тя може да почака. Поставете здравето си на преден план.

Телец

Денят обещава запознанство с нова тема или сфера. Не бързайте да се включвате, първо има много какво да научите, но няма да усетите как ще мине времето и ще се превърнете в специалист.

Близнаци

Оставете по-сериозните задачи на другите днес. Сега няма да сте в кондиция, което е напълно нормално. Просто не сте свикнали да се случва на вас.

Рак

Нетърпението не е добър учител. Заемете ума и съзнанието си с колкото се може повече работа, за да не предизвикате ненужна буря в отношенията ви с любимия човек.

Лъв

През този ден бъдете предпазливи във финансово отношение. Не се втурвайте през глава във финансова сделка. Не давайте и пари назаем.

Най-несъвместимите зодии

Ако някога сте се чудили защо изпитвате органична непоносимост към човек, с когото току-що сте се запознали, отговорът може да се крие ...

Дева

През този ден решенията ще идват с лекота, дори за въпроси, които в момента не са на дневен ред. Записвайте си всяка идея, защото имат свойството да се забравят много бързо, особено добрите от тях.

Везни

През този ден сами ще поставите под съмнение способностите си, а не бива. Просто сте уморени, много уморени и така стават грешките. Постарайте се да си дадете почивка възможно най-скоро.

Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те ЗОДИИ

Всяка зодия си има враг. И този враг се връща в живота им под формата на различни хора, които почти винаги са една и съща зодия. Ето ко...

Скорпион

Очаква ви ново приятелство с човек, когото ви се струва, че познавате отдавна. Отношенията ще са интензивни, но се опитайте да запазите нещо и за по-натам, за да не ви е скучно.

Стрелец

Денят е подходящ за придобиването на нови вещи, особено такива, каквито никога не сте имали. Нормално е да бъдете, придружени от човек, който разбира от нещата.

Козирог

От какво имат нужда зодиите в една дума

Всяка зодия има своите особености и неща, от които се нужда е най-много. Ето основната нужда на всяка една от тях. Овен – Сън Т...

Това не е ден за признания. Пазете гарда и не отстъпвайте нито за миг. Хората срещу вас едва ли са с добри намерения, така че успокойте съвестта си.

Водолей

През този ден не бързайте да взимате решения или да си вадите изводи. Ще виждате нещата по различен начин, който може да ви подвете сериозно.

Риби

Упоритостта ви ще даде своите резултати. Бъдете умерени в доволството от себе си, но се възнаградете с нещо мъничко. Освен това не се бавете с поставянето на новата ви задача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-състрадателните зодии

Тези подправки за миш-маш ще го направят божествен

Нов начин за боядисване на великденски яйца. Получават се като дъги

Техника за перфектните мраморни яйца за Великден

Боядисване на яйца със сода. Най-лесната техника, която се превърна в ХИТ

9 неща, които успешните хора никога НЕ правят събота сутрин

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, олигархът на българската кухня

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 март /валутен калкулатор/

Къде се намира кварталът на "Дивия дядо"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com