Дневен хороскоп за 25 юли

12182
Дневен хороскоп за 25 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник може да ви се стори прекалено ангажиращ. Или може би вие сте забравили да правите някои неща. Вместо да се оплаквате си ги припомнете. Случайност е било, че са ви се разминали.

Телец

Понеделникът ще премине банално, но вие ще блеснете със своите решения и висотата на своята отговорност. В края на деня ви очаква признание и/или подарък. Не злоупотребявайте с алкохола или най-добре изобщо не го консумирайте.

Близнаци

Пригответе си кърпички и не слагайте тежък грим. Очакват ви много вълнуващи моменти и новина, която буквално ще ви разплаче. Не си позволявайте да завиждате.

Рак

Този понеделник изобщо няма да го усетите. Стремежът да се приберете по-бързо у дома ще накара часовете да минат като минути. Това може да доведе до риск от грешки, така че бъдете внимателни.

Лъв

Понеделник е ден, в който трябва да се опитате да спирате поривите си. Повече мислете, отколкото действайте. Повече слушайте, вместо да говорите. Мнението си изказвайте само ако някой ви попита.

Дева

Този понеделник не правете големи планове. Вероятно ще ви е нужно повече време отколкото обикновено. Денят е мързели и на другите им се случва често. Сега е ваш ред. Пийте повече течности.

Везни

Понеделникът си е понеделник, особено ако идва след отпуска. Не гледайте мрачно на нещата или вземете със себе си мидичка, която да ви напомня за хубавите мигове. Това носи риск да се разсеете, но сега ви е простено.

Седмичен хороскоп за 25 - 31 юли

Овен През тази седмица ще сте заети предимно с работата си. Имате обаче въпроси за решаване с вашата половинка и прекалената ви ангажи...

Скорпион

Този понеделник е добре да станете по-рано, за да имате повече време за събуждане. Направете гимнастика, за да подобрите тонуса си. Нека външният ви вид е безупречен, за да се чувствате уверени в себе си.

Стрелец

Днес започнете деня с усмивка, кафе и нещо специално за закуска. Гарантирайте си доброто настроение от сутринта и не спирайте да се опитвате да го поддържате през целия ден. Отговаряйте на всичко, което се случва, с усмивка.

Козирог

Дневен хороскоп за 24 юли

Овен Тази неделя ще ви се наложи да поработите извънредно. Денят ви дава уникален шанс, свързан с професионалното ви развитие. Единств...

Понеделник не се уговаряйте срещи. Вечерта ще искате да останете насаме със себе си. Има за какво да помислите и да охладите страстите по наболели за вас въпроси. Опитайте се да погледнете в бъдещето.

Водолей

Понеделник ще мине леко и без сериозно натоварване. Оставете си време за разходка след работа. Може да се поглезите като отидете на кино вечерта или си купите нова книга и лакомства.

Риби

Този ден ви е даден, за да направете своите планове с кого да се срещнете и къде да прекарате вечерите след работа. Имате да наваксвате много време за себе си. И напълно го заслужавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com