Дневен хороскоп за 26 януари

19145
Дневен хороскоп за 26 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден настроението ви няма да е на ниво. Рискувате да се отпуснете дълбоко в меланхолия. За да го предотвратите търсете компанията на по-оптимистичните от приятелите ви.

Телец

Денят е добър за откриване на сродната ви душа за онези от вас, които се чувстват самотни. Ще може да постигнете много на любовния фронт без това да ви коства особени усилия. После, обаче, ще трябва да наваксвате с работата в офиса.

Близнаци

Днес ще е трудно да се комуникира с вас или по-скоро на близките ви ще им е трудно да разберат от какво точно имате нужда. Може би не е добре да ги товарите с вашите очаквания, особено когато самите вие не сте наясно с тях.

Рак

От вас ще се изискват саможертви и е добре да ги направите. Просто обстоятелствата ще са такива, че няма да имате полезен ход. За да намалите загубите помислете от какво може да се откажете доброволно.

Лъв

Днес ще трябва изслушате много критики относно дейността ви. Ако пазите скрити козове, стиснете зъби и изтърпете коментарите на конкуренцията. В никакъв случай, обаче, не се отклонявайте от пътя си.

Дева

Днес ще бъдете обзети от най-различни емоции и страсти, на които ще е трудно да устоите. Този път, обаче, е добре да им устоите, тъй като реализирането им няма да ви се отрази добре. Малко въздържание ще ви е полезно.

Везни

Денят ще ви зарадва с новина за ваши близки. Възможно е да изпитате чувство близко до завистта. Не се обвинявайте. Това е напълно нормално, просто не му давайте воля, а се опитайте да се зарадвате истински.

Скорпион

Днес ще бъде един от онези дни, в които умът ви ще е в пълен синхорн с емоциите. Бихте могли да използвате градивно тази хармония за връзката ви. Бъдете напълно искрени, днес ще бъдете разбрани правилно.

Стрелец

Днес много ще ви се иска да сте искрени с другите, но може би е по-добре да изчакате друг ден за споделяне. Освен ако не искате да си навлечете въпроси за решаване. Щадете чувствата на другите и бъдете толерантни.

Козирог

Дневен хороскоп за 25 януари

Овен Очаква ви една мързелива сряда, в която нищо няма да е в състояние да ви свали на земята. Бъдете готови за някои трудно в прегов...

Денят е подходящ за закупуването на предмети на изкуството. Ще ви върви и във финансовите операции. Бъдете хладнокръвни и ще постигнете много, а резултатът ще се запази дълго време.

Водолей

Днес е добре да премисляте всяка своя дума. Не се залавяйте с изясняването на отношения с когото и да било. Ще бъдете изпълнени с прекалено много емоции, които ще ви пречат да разсъждавате трезво.

Риби

Днес се въздържайте от взимането на решения или по-сериозни стъпки. Изберете наблюдателността и пасивността пред активното участие. Все пак ще е добре да запишете това, което ви хрумне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com