Дневен хороскоп за 27 септември

12033
Дневен хороскоп за 27 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят предразполага към еротични фантазии, които трудно ще ви позволят да се съсредоточите върху работата. Единственото, което може да направите е да споделите деликатно положението си, за да може да ви изчакат да ви мине.

Телец

Денят ви обещава много придобивки, най-вече с материален характер. Не бързайте да се възползвате, а помислете как най-добре може да инвестирате полученото.

Близнаци

Днес няма да получите информацията, която желаете. Може би ще ви трябва повече искреност към хората, от които я търсите. В замяна от вас също ще се иска взаимност.

Рак

Денят предполага много симпатии от страна на хора, за които не сте предполагали, че имат толкова добро мнение за вас. Вашата задача ще бъде да не пропуснете никого, който заслужава благодарност.

Лъв

Днес ще имате един безгрижен ден, в който сред задълженията ви ще имате много време за мечти и планове. Рисувайте смело бъдещето и иска или не, то ще се появи пред вас в пълния си блясък.

Дева

Денят не обещава да ви даде нищо, което не сте пожелали. Т.е. внимавайте какво си пожелавате. После ще е трудно да върнете подаръка и ще трябва да си го носите.

Везни

Този вторник ще ви изненада с лекотата, с която ще протече. Приготвили сте се за битка, но никой няма намерение да воюва с вас. Отпуснете се. Очакват ви нови приятелства.

Скорпион

Днес ви очаква много информация и много тайни, които ще станат ваше достояние. По погледа на хората ще може да четете мислите им. Това ще ви помогне да се ориентирате в ситуацията.

Стрелец

Днес е ден, в който трябва да се погрижите за здравето си. Ако не се чувствате добре си останете у дома и не се правете на герой. Нужна ви е сериозна почивка и смяна на режима.

Козирог

Днес не вярвайте на всичко, което чуете. Подлагайте на съмнение всяка информация, на която не сте били свидетели. В противен случай може да предприемете грешен ход.

Дневен хороскоп за 26 септември

Овен Този понеделник ще имате късмета да сте на точното място и в точното време. Остава само да хванете възможността и да се включите ...

Водолей

Денят ще е благосклонен към онези от вас, които сериозно са се потрудили през последните седмици. Дори са ви се струва, че имате още много за наваксване е време да си вземете въздух и да намалите темпото.

Риби

Вторник може да ви се стори прекалено енергичен за вкуса ви. Ще ви се наложи обаче да се съобразите с темпото. Ако не го мислите толкова, няма да ви е много трудно. Вечерта ви очаква награда.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com