Дневен хороскоп за 28 април

9894
Дневен хороскоп за 28 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще ви се наложи много да слушате и много да говорите. Добре е да се влеете в някой колектив или пък да въведете някого от приятелите си в своя кръг. Бъдете внимателни в отношения, където се нажежават страсти и се натрупват претенции.

Телец

През този ден ще ви е полезна физическата работа и спортът. Избягвайте голямото пренапрежение, иначе денят може да приключи с главоболие. В личните отношения е време за преоценки.

Близнаци

Положителните възможности днес ще се открият от неочаквана страна. Необходима ви е бърза реакция, умение да превключвате, да оставите на мира тема или хора, ако нещо не върви. Занимавайте се с това, към което животът ви води, и призовете на помощ логиката, а не емоциите.

Рак

Днес си пазете здравето. Прибързаността и желанието да обхванете необятното заплашва със загуба на контрол. Не се опитвайте на всяка цена да преодолеете препятствията и да получите нечие съгласие.

Лъв 

Събития и открития може да ви наведат на нови мисли, но тепърва предстои те да се изясняват. Съсредоточете се върху текущия момент, не се поддавайте на провокации да ви въвлекат в спор. Времето е благоприятно за работа с информация, но се занимавайте само с неща, които са перспективни.

Дева

Чудесен ден за любов и творчество. Успешни ще са и пътувания, срещи, походи. Ако нещо прекалено много предизвиква вашата загриженост, но вие не чувствате необходимост да го развивате, откажете се. По-скоро веднага след това ще настъпи подобрение в нещо друго.

Везни

Външните сигнали, които не зависят от плановете и очакванията ви, ще ви покажат на какво да обърнете внимание. Вечерта може да се окаже напрегната и аварийна, най-добре снишете активността.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 - 26 април

Овен В любовен план ви очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но в крайна сметка всеки спор ще приключ...

Скорпион 

През този ден не бързайте, дори ако много ви се иска веднага нещо да промените. Бъдещето още не е много ясно, всеки импулс може да ви обърне на противоположната страна и да изберете нов път.

Стрелец

Всичко, което се случва, може да е по-важно, отколкото изглежда на пръв поглед. Пазете си здравето и нервите, по-малко експериментирайте с емоциите на хората, за да не привличате ситуации, които да се чудите как да оправите.

Козирог

Седмичен хороскоп за 22-28 април

Овен За да имате успешна седмица наблюдавайте последователността на събитията. Звездите ви съветват през този период да се посветите н...

Това може да е един уникален ден за начало на програма по корекция на имидж и начин на живот. Особено хубаво е всичко, което се отнася до спорт и прочие телесни практики. Ако са настъпили спонтанни промени в личните ви отношения, обърнете им внимание.

Водолей

Това е ден, който може да ви донесе новини и събития, които да преобърнат живота ви. Но някоя част от плановете ви – задължително. Няма как да разчитате на спокойствие, затова избирайте подходящи варианти за активност, за да сваляте напрежението.

Риби

През този ден, ако нещо ви интересува, питайте, изяснявайте. Колкото по-силни са мотивацията и интересът ви, толкова по-голям шанс имате да получите това, което искате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com