Дневен хороскоп за 29 юли

17964
Дневен хороскоп за 29 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота няма да сте много наясно с какво точно ви се занимава. Ако все още не сте ползвали отпуската си, направете го възможно най-бързо. Вечерта избягвайте изясняването на лични отношения, особено ако сте употребявали алкохол.

Телец

Тази събота онези от вас, които са проявили пестеливост ще бъдат подготвени за неочакваните разходи. Освен това ще ви се даде шанс да поправите своя стара грешка.

Близнаци

През този ден може да се почувствате малко изолирани. Не отговаряйте с агресивност. Онези представители на знака, които не разберат кога трябва да спрат, ще бъдат ограничени от околните – не го допускайте.

Рак

Тази събота може да срещнете повече напоритост от страна на половинката ви. Може би това е знак, че се прекалено пасивни. Помислете добре какво бихте могли да промените.

Лъв

Най-големите лъжци сред зодиите

Всички знаем, че не е хубаво да се лъже, но понякога е неизбежно. Има някои хора, на които трудно вярваме и се съмняваме във всяка тяхн...

През този ден ще сте самото олицетворение на дисциплината, но защо ви е нужно това през почивен ден и то през лятото? Дайте си повече свобода, няма опасност да прекалите, достатъчно добре се познавате.

Дева

Тази събота дори да сте на плажа ще ви се наложи да проведете сериозни разговори с половинката ви, от които зависи стабилността на връзката ви. Помислете добре какво бихте могли да загубите и на какво държите.

Везни

Сега е моментът да направите сериозна равносметка и да въведете ред в бюджета си. Ако имате желание да обновите имиджа си, първо извадете всички дрехи, за които сте забравили. Може да не ви се налага да купувате нови.

Как да го СЪБЛАЗНИШ според зодията

Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. Много често прилагаме едни и същи таткики спрямо срещуположния пол, които ...

Скорпион

През този ден заедно с ума и съобразителността ви, смело може да използвате и своя чар и красноречие при постигането на целите си. Действайте смело, никой няма да ви устои!

Стрелец

Тази събота няма да сте лесна компания, ще е трудно да ви се угоди. Може би е добре са изясните как точно искате да прекарате деня и да започнете да действате в правилната насока, за да не сте недоволни.

Козирог

Седмичен хороскоп за 24-30 юли

Овен През тази седмица бъдете по-благосклонни към себе си. Седмицата е подходяща за започването на нови дейности, първи опити в непозн...

Тази събота ще имате възможността да се покажете в най-добрата си светлина и лесно ще спечелите симпатиите на когото трябва. Подгответе се и за сериозни „атаки“ от страна на противоположния пол.

Водолей

Тази събота е възможно да се чувствате малко напрегнати, както в движенията си, така и в общуването. Това не е денят, в който трябва да разкривате чувствата си или гледната си точка, за която знаете, че е доста различна от общоприетото мнение.

Риби

Като за почивен ден тази събота ще сте изключително делови. Не пропускайте вдъхновението си и се опитайте да реализирате, колкото се може повече от идеите си, останалите запишете подробно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com