Дневен хороскоп за 3 февруари

16303
Дневен хороскоп за 3 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък дайте повече поле за действие на творческата част от вас. Ще имате някои противоречиви ситуации за това погледнете с очите на външен човек. Така разрешаването на задачите ще стане по-лесно.

Телец

Днес на всяка цена се постарайте да приключите, това което сте започнали. Не се захващайте с прекалено сложни неща. Ако сте решили да правите чудеса – действайте, но само в личечн план.

Близнаци

Този петък в никакъв случай не се претоварвайте. Пестете силите и нервите си. Направете лека гимнастика, която ще ви успокои и отложете някои от задачите си за другата седмица.

Рак

През днешния ден ще сте по-впечатлителни от обикновено и сетивата ви ще са отворени към неща, които по-рано не сте усещали. Не се плашете от енергията, която ще усетите, а се опитайте да я разберете и използвате градивно.

Лъв

Днес е ден за любов, разходки и добро настроение. Ако не се задават подобни неща на хоризонта, излезте навън и не се прибирайте без нещо за обичане.

Дева

Днес е добре да простите някому. Никой не е съвършен, а самите ние често грешим. Не търсете отмъщение, след прошката ще се почувствате много по-добре.

Везни

Този петък чувствителността и реакциите ви към хора, които се опитват да ви дразнят ще са прекалено агресивни. Бройте до сто преди да кажете или направите каквото и да било.

Скорпион

Денят ще изисква от вас да проявите качествата си на боец. Боец за правата ви, за идеите ви. Не се срамувайте да бъдете себе си. Другите да мислят за себе си.

Стрелец

Този петък защитавайте позициите си. Вероятно ще срещнете противоречия в мнението на другите, но това е напълно нормално. Приемете някоя от идеята на събеседника си и той ще приеме част и от вашите.

Козирог

Днес ще трябва да устоите на всички съблазни и да се откажете от тях, защото те са създадени, за да провокират силата и устойчивостта ви. Докажете, че сте по-силни, отколкото ви смятат останалите.

3-те зодии с късмет през ФЕВРУАРИ

Имате късмет, защото за вашите зодии февруари ще бъде повече от невероятен. Ето какво чака 3 от 12-те зодии този месец:Близнаци Чака в...

Водолей

Този петък ще е изпълнен с приятни емоции, които ще са свързани с конкретен представител на противоположния пол. Ще се учудите от себе си с каква лекота общувате с човека, за който си мечтаете. Очаква ви приятна вечер.

Риби

Днес е добре да стартирате промени в начина ви на хранене. Няма за кога да отлагате и започването на упражнения, които да ви помогнат да посрещнете пролетта в добра форма.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com