Дневен хороскоп за 30 юли

8401
Дневен хороскоп за 30 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота бъдете готови за изненади у дома. Онези от вас, които не си падат по този вид събития ще е добре да променят мнението си, тъй като близките им наистина са се постарали за доброто ви настроение.

Телец

Натрапчивите мисли се побеждават като се пристъпи към изпълнението им. Ще видите, че желанието ви ще се изпарява с всяка крачка, която ви доближава до целта и направо ще се чудите защо се загубили толкова много време до сега.

Близнаци

Днес може би ще стане ясно, че ваш познат е разбрал, че сте споделили негова тайна. Оправданието няма да ви помогне. Може само да се извините и да направите усилие да спечелите доверието му отново.

Рак

Денят е добър за това да бъдете по-близо до природата. Ако нямате възможност да пътувате се погрижете за стайните растения. Пресадете ги, наторете ги. Може да изберете нова поставка за саксиите.

Лъв

През този ден е добре да не съдите за другите по себе си. Действително имате много повече ресурси, сили и кураж от средностатистическите хора и е добре да си давате сметка за това. Вашите напътствия може да ги направят по-полезни за вас.

Дева

Хубаво е да имате близки и роднини, но не може да възлагате на тях отговорността за важните решения в живота ви. Време е да пораснете и да станете са-мостоятелна личност. Освен това не сте длъжни да давате обяснения на никого за постъпките си.

Везни

Днес половинката ви може да ви се стори прекалено студена. Не бързайте да се цупите и сърдите, а се поинтересувайте дали може да помогнете с нещо. Освен това не забравяйте, че всеки има своите мигове, в които да е „дръпнат“.

Скорпион

Тази събота ще дадете повод на околните да ви завидят за отношенията, които имате с любимия си човек. Вашата задача е да направите така, че и когато сте насаме с половинката ви да останат същите условия за завист.

Стрелец

Днес е добре да се върнете назад в миналото и да си припомните първите дни от връзката ви. Може да направите разходка по любимите си места с вашата половинка. Това ще освежи чувствата ви и ще ви напомни защо сте се събрали заедно.

Козирог

През този ден партньорът ви може да възнегодува срещу самостоятелността ви. Вие едва ли ще може да се промените и единственото, което ви остава да направите е да му разкажете някои случки от миналото си, за да покажете каква промяна е настъпила у вас след началото на връзката ви.

Дневен хороскоп за 29 юли

Овен Този петък от вас ще се изисква да проявите повече скромност. Не е нужно да се изтъквате, тъй като това ще подразни околните, а п...

Водолей

Днес не се претоварвайте от мислене за това как да направите почивните дни приятни и незабравими за вашия партньор. В това трябва да участват двамата, а и да има желание. Освен това вие сте достатъчно колоритни и това е достатъчно за другия.

Риби

Тази събота и да не сте си помислили за работа. Единственото усилие, което трябва да направите е ставането от леглото и отиването до кухнята, за да си направите нещо за ядене. Както и разлистването на страниците на нова книга.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com