Дневен хороскоп за 31 март

26413
Дневен хороскоп за 31 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък се замислете дали не пропускате нещо важно. Така ще ви стане ясно защо се чувствате некомфортно през последните дни. Залисани в работа забравяйте за някои важни моменти от връзката ви. Забавете темпото, особено ако сте рожденици.

Телец

Мнението ви не винаги може да е вездесъщо, но в някои конкретни моменти и при всеки отделен човек нещата не са толкова прости. Помислете дали не е по-добре да не сте прави за известно време, но щастливи с любимия ви човек.

Близнаци

Този петък може да ви изненада с интензивността на събитията. Изобщо не се отпускайте, защото е последният работен ден. Възможно е дори да останете след работно време, така че имайте вариант за реагиране, ако сте се уговорили за излизане .

Рак

Този петък ще постави точките на местата им. Изобщо не съжалявайте за случилото се. Станалото е това, което е трябвало и то е за добро. Ако престанете да упорствате в обратното ще ви е много по-лесно.

Лъв

Този петък се захванете с нещо напълно ново за вас, нещо, което никога преди не сте правили. Ще се учудите колко добре ще се справите и дори дейността може да ви стане любима. Все пак не пренебрегвайте останалите си задължения.

Дева

Колкото и странно да ви се струва, напълно е възможно работата и удоволствието да се съвместят. Точно това ще ви се случи днес. По този начин ще успеете да освободите почти целия си следобяд така че от сега планирайте какво да правите с времето си.

Везни

Този петък ще имате всички шансове да убедите колегите си да възприемат идеите ви, които до скоро сте се притеснявали дори да споделите с тях. Действайте с размах, защото не всеки ден се предоставя подобна възможност.

Тези 4 зодии го обичат грубо в леглото

И вие ли сте от тях? Грубият секс може да се разбира по различни начини от всяка зодия. Ако вие го свързвате с целувки и нежни прегръдк...

Скорпион

Днес вероятно за вас ще е най-добре да не се включвате активно в това, което се случва около вас. Колкото и да е силно желанието ви да се намесите с мнение това по-скоро ще ви навреди. Бъдете звездата на вечерта, когато по-късно се видите с вашите приятели.

Стрелец

Този петък бъдете готови за това да ви посетят неочаквани и неканени гости. Имайте го предвид и се пригответе да ги посрещнете добре, независимо дали това влиза в плановете ви или не. Бъдете дружелюбни.

Козирог

Дългоочакваното предложение тази седмица за тези 3 зодии

Всички очакват да получат това, което искат от много дълго време. Мечтите се сбъдват и борбата приключва тази седмица за тези три зодии...

Този петък ще ви покаже, че често животът е сложен, но и прекрасен. Една малка тайна твърди, че когато вярваме в доброто развитие на нещата то наистина се случва. Повярвайте и вие.

Водолей

През този ден не е необходимо да разкривате картите си пред другите. Ако все пак сте решили да го направите доброволно, по-добре да поизчакате по- подходящ момент, който обаче не е точно сега.

Риби

Денят ще ви раздели с ваша илюзия. Вместо да се хванете за бутилката започнете да правите планове за това какво ще правите с цялото си време на нов човек, когото очакват само хубави неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com