Дневен хороскоп за 31 юли

17994
Дневен хороскоп за 31 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не се захващайте с дейност, която до този момент не сте извършвали. Нека ръцете ви са заети с познати неща, а умът – с хубави спомени.

Телец

Очаква ви дълга и уморителна неделя. Ще ви се иска този ден да свърши по-бързо. Ако сте имали неприятни разговори с роднини не си ги слагайте на сърцето, а се опитайте да ги забравите колкото се може по-бързо.

Близнаци

През този ден ще разберете, че сте били използвани за нечии корестни цели. Следващият път бъдете по-внимателни, когато споделяте важна информация за себе си.

Рак

Въпреки, че е неделя денят ще е успешен във финансово отношение. Може да получите интересно предложение от ваш приятел, който има нужда от съдру-жие за изпълнение на плановете си.

Лъв

Днес е ден за изпълнение. Всичко онова, което половинката ви е помолила от-давна да направите ще трябва да бъде свършено. Направете го в името на ду-шевния ви комфорт.

Дева

Днес ще имате настроение за петима, така че не пропускайте да излезете навън и с много приятели. Сред приятелските разговори може да се зароди страхотна бизнес идея.

Везни

Денят е подходящ за това да се обадите на свои стари приятели или роднини. Сверете часовника си. Зарадвайте се искрено на техните успехи и споделете своите. Обещайте си, че ще се виждате по-често.

Скорпион

Дневен хороскоп за 30 юли

Овен Тази събота бъдете готови за изненади у дома. Онези от вас, които не си падат по този вид събития ще е добре да променят мнението...

Днес ще имате възможност да зарадвате близък човек. Направете го без коле-бание и без да броите колко давате. Отговорът ще бъде много по-ценен, от колкото очаквате.

Стрелец

Днес съществува опасност да си спечелите имиджа мрънкало. Ако не отговарят весело на закачките ви не бързайте да обвинявате другите, а помислете какво точно сте казали и дали вие бихте понесли подобни думи.

Козирог

Днес може да си позволите повече егоизъм. В крайна сметка, за да сте полезни на другите, трябва да бъдете полезни преди всичко на себе си. Но това важи само за днес.

Дневен хороскоп за 29 юли

Овен Този петък от вас ще се изисква да проявите повече скромност. Не е нужно да се изтъквате, тъй като това ще подразни околните, а п...

Водолей

Тази неделя най-важната ви задача ще бъде за довършите това, което сте започнали вчера. В противен случай нещата може да се проточат прекалено дълго и това да ви създаде главоболия.

Риби

В стремежа си да се харесате на всички може да нараните други хора. Бъдете искрени, преди всичко със себе си. Не е нужно да давате каквото и да било на някой, когото не харесвате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com