Дневен хороскоп за 4 февруари

17863
Дневен хороскоп за 4 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Силният вятър ще отвее много ненужни неща от битието ви. С изненада ще установите, че макар да са били важна част от него, те изобщо не ви липсват. Не проявявайте излишна загриженост и продължете напред!

Телец

Днес ще установите, че нещо ви липсва. За да го получите ще трябва да се разделите с друго. Така е в живота, не се колебайте много.

Близнаци

Денят обещава интересно познанство, в което ще ви се иска да се втурнете бързо и да дадете много. Помислете добре дали не се разкривате прекалено.

Рак

Денят ще ви даде някои отговори. Не ги търсете от други. Пазете нервите си, защото се отразяват на физическото ви състояние.

Лъв

Уикенд ЛЮБОВЕН хороскоп

Този уикенд ще бъде много страстен за повечето зодии в хороскопа. Какво друго ще се случи в интимните и любовните отношения на зодиите,...

Доброто ви настроение днес ще направи чудеса. Очаквайте забравен реванш. В много отношения ще спечелите повече, отколкото сте очаквали.

Дева

Тази неделя бъдете внимателни за здравето си. Рискувате да се заемете с непознати дейности, които може да доведат до нараняване или травма.

Везни

Денят предполага търсенето и намирането на истина. Получената информация няма да е очаквана, но ще е самата истина и ще трябва да я приемете, такава каквато е.

4-те зодии, които никога не приемат изневярата

Изневярата е може би едно от силните и разтърсващи събития в живота, което може да ни промени кардинално. Болкaта и разочарованието не ...

Скорпион

Много е важно да сте честни със себе си. Ваш идеал ще рухне. Да, напълно възможно е да нямате нужда от него и това е напълно нормално.

Стрелец

Отстрани нещата изглеждат лесни, но днес ще ви се наложи да се потопите в същността им и да разберете сложността на дейността, с която сте се заели. Разбира се, вие ще се справите чудесно.

Козирог

Правилата за срещи с Лъв

Лъвът, роден в периода 23 юли - 22 август, е известен като гордият, леко егоцентричен знак на Зодиака. Лъвът е огнена зодия и поради то...

Хладнокръвието ви ще бъде победено от настойчивата обич на скъп за вас човек. Не се противете на процеса, може само да спечелите.

Водолей

Промяната ви носи удоволствие, но не забравяйте, че за да е ефективна трябва да се приема на малки дози. Излишествата почти винаги са пагубни.

Риби

Ако се чувствате добре, значи сте на прав път. Това, че действате нетипично за себе си, не означава, че правите нещо лошо. Всичко се променя – дори и вие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com