Дневен хороскоп за 4 март

9562
Дневен хороскоп за 4 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя може да имате задълбочен семеен разговор. Не се опитвайте да налагате мнението си на всяка цена. В един момент тя може да излезе прекалено висока. Бъдете реалисти.

Телец

Тази неделя не пренебрегвайте правилата. Сега е момент, в който трябва да ги спазвате стриктно. Убедете се, че сте направили така, че да сте сигурни, че сте опитали всички общопризнати начини за действие.

Близнаци

Тази неделя не отказвайте среща с приятел, дори да нямате никакво време – намерете такова. Имате нужда от презареждане, което ще дойде именно от тази среща.

Рак

Тази неделя не изневерявайте на желанията си и ги комбинирайте с удоволствието на партньора ви. Ще се получи вълшебна смес, която дълго време ще захранва връзката ви.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Всички знаем колко непостоянна може да бъде една жена в желанията си. През този уикенд е добре да променяте идеите и намеренията...

Тази неделя оставете лидерството в ръцете на половинката ви. Имате нужда да си починете, а и нека и партньорът ви да се убеди, че има вашето доверие и уважение.

Дева

Тази неделя ще е необходимо да се въоръжите с повече толерантност и търпение към вашите роднини. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място.

Везни

През този ден с половинката ви опитайте нещо ново и смело, което ще разнообрази всекидневието ви и ще обогати връзката ви. Оставете притесненията и предразсъдъците настрана и се забавлявайте.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Овен Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие. Първите дни на месеца не се страхувайте да бъдете иновативни. В комбина...

Стрелец

Предстои ви ден, в който е добре да покажете борбеността си. Ако искате да постигнете целта си точно днес не трябва да се отказвате. Резултатите ще дойдат по-бързо, отколкото сте си представяли.

Скорпион

Денят ще ви поднесе тайна, която ще ви убеди в правотата ви. Продължавайте да бъдете себе си и не парадирайте с наученото. Така ще спечелите повече.

Козирог

5-те най-лоши типа шофьори по улиците на София

Понякога да си шофьор, особено в столицата, изисква повече от специални умения и гъвкавост. Ако имаш поне малък опит тук като водач или...

През този ден не се срамувайте да си признаете, че имате нужда от промяна. Тя ще дойде заедно с ваш и ще ви помага по пътя към по-доброто, така че не колебайте да дадете всичко от себе си.

Водолей

През този ден не си позволявайте да коментирате или оценявате другите. Насочете усилията си към вас самите. Така ще спечелите много повече.

Риби

Денят обещава приятни мигове и нови усещания стига да сте отворени към тях. Не се страхувайте да разгърнете новото у себе си и да станете един по-различен и отворен човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com